e tam...jedni kochaja sie w Chromach inni wlasnie w Czarnosciach...ja naleze do Shadowow.. :P
ale chcialem zapytac o wnetrze ..bo slyszalem ze drewno tez czarne...ciekawy jestem jak to wyglada
Wersja do druku
e tam...jedni kochaja sie w Chromach inni wlasnie w Czarnosciach...ja naleze do Shadowow.. :P
ale chcialem zapytac o wnetrze ..bo slyszalem ze drewno tez czarne...ciekawy jestem jak to wyglada
No to na co jeszcze czekasz...???Lakieruj Alpiny na czarno.... ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez 7ka
No Marcin... Jest taka jedna znana Alpina - i jak dla mnie ta fura wymiata :cool:Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
Było już 100 razy, ale:
http://www.youtube.com/watch?v=9dSv8YgB6BU
Tylko że... Fajnie to wygląda - bo karoseria jest czarna. A Krzysiek ma jednak granatową.
No to niech polakieruje na granatowo.... ;D
A ta Alpina była by jeszcze ładniejsza na srebrnych felgach... ;)
Eee tam :)
Mi sie podoba jest mega czarna i wszystko mega czarne wnetrze robie tez na mega czerń:)
Felgi nie sa czarne czarne bo maja w sobie bardzo duzo perly w sloncy swieca sie i mienia ;)
Na zlocie niestety mnie nie zobaczycie .. Nastepnym razem ..
nie nie...Alpina podoba mi sie taka jaka juz jest i te fele zostaja takie jakie sa. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
@ szkoda trolu,nie zawsze moge przyjechac zeby was poznac :(
Czorny Bumer :D
Dla mnie BOMBA na miejscu naczelnego z TVN jak bym to zobaczył to wylał bym TEDE-go na ryj bo zielonego pojęcia o tym nie ma. Trolu trzeba Ci załatwić etat w programie Operacja Tuning :]
Dziekuje :)Cytat:
Zamieszczone przez Kempes
Ciesze sie ze moja praca nad autem podoba sie nie tylko mi :> :oops: :oops:
7ka znaczy zobaczymy postaram sie chociaz podjechac na 1 dzien ..
Paweu to jak na jeden to moze i ja podjade ;D