-
wczoraj otrzymałem drugie identyczne lusterko od sprzedającego z allegro, podłączyłem dziś i przy zgaszonym silniku i zakrytym czujniku od strony szyby gdy poświecę w stronę "oczka" na lustrze pięknie się ściemnia. tak samo przy zapalonym silniku. Ale jak tylko włączę światła to zero reakcji!!! zaznaczam że mam HIDy i ABBLENDLICHT, ale gdy zapale tylko postojowe to jest tak samo czyli zero reakcji.
-
to przez xenony, miałem tak samo, musisz wywalić kabelek od wstecznego :-)
-
odłaczyć go i to wystarczy?
-
tak, u mnie zaczęło od tej pory działać normalnie. Bardziej mnie martwi że działa również po wyjściu z auta... (ale z kabelkiem od wstecznego - szarym - podpiętym też działało)
-
jutro sie dobiore do tego kabelka.
-
właśnie jest po montarzu lustereczka a ze nie miałem tej wtyczki w podsufitce pod piolem sie pod włącznik szybra i wszystko śmiga oprucz czujnika wstecznego oczywiście pozdro
-
chyba nie chciało ci się szukać wtyczka musi być nawet ta mała na 3 piny ale musi
-
mam auto z 87 i nie ma niestety dobrze szukałem
-
Jakubie ja mam jeszcze na placu e32 z 87r dawce i takowa wtyczka była być może zaplontała ci się gdzieś no nie wiem
w czarnej rurce są te kabelki
-
kurcze naprawde nie bylo moze zle patrzalem byly tylko 2 kostki jedna chyba od podswietlania kabiny a druga od szybra