Przed zakupem nowych odblysnikow dowiadywales sie moze o koszt napylenia starych? Tak z ciekawosci jaki jest koszt nowych?
Wersja do druku
Przed zakupem nowych odblysnikow dowiadywales sie moze o koszt napylenia starych? Tak z ciekawosci jaki jest koszt nowych?
Bardzo fajnie dbasz o auto . Każda zmiana choć na pozór mało spektakularna to wnosi wiele i zapewne pozwala coraz bardziej cieszyć się siódemką . Oby więcej podobnych galerii tu było :)
Za parę odbłyśników zapłaciłem 160 zł + 160 zł kaucji która jest zwracana po odesłaniu swoich starych odbłysników.
Ceny napylania zaczynają się od 50 zł za sztukę.
Fajnie wiedzieć, że znane nam "sreberko" ma się dobrze i nadal cieszy :)
O w morde Tomaszek tak sobie obejrzałem wątek i jestem pełen podziwu dla zaangażowania czasowego i finansowego. Godne pozazdroszczenia. A propo wydanej kasy wystarczyło by zapewne na jedno a może i dwa inne egzemplarze siudemy ;-)
No niestety, rzeczy które porobiłem w samochodzie kosztowały sporo pieniążków. Za sumkę wrzuconą w samochód w 2013 roku kupiłbym pewnie ładne e65 745i :D
Z jednej strony mam staruszka, który śmiga jak nowy samochód, z drugiej strony chyba troche też przeholowałem z tym wszystkim. Zorientowałem się po wszystkim, że gdybym tego nie porobil i sprzedał 7ke, kupiłbym sobie ładne e60 550i.
Tu jest ten bardzo duży dla mnie plus, bo moje e38 jest idealnie spersonalizowane pode mnie. Ma wszystko to co chciałem aby było i tego się trzymałem. Doszedłem aktualnie do momentu, gdzie nic już nie modzę i nie kombinuję, a dbam jedynie o to aby stan samochodu był jak najlepszy