No jak dla mnie to zdecydowanie bez blendy jest lepiej.
Wersja do druku
No jak dla mnie to zdecydowanie bez blendy jest lepiej.
No tak, ta biała blenda trąca agrotuningiem. Czerwona jest spoko, ale i tak ładniej się komponuje przy ciemnym lakierze. Dobrze, że lakiernik ogarnął Ci auto przed wyjazdem "solniczek".
Już dawno Ci pisałem, że ta blenda jest o kant h..a rozczaść :smash:. Blendy prawilne się trafiają, cena około 2 tys.
blenda za free więc...może czekać tym bardziej ze montaż to 2 minuty tyle co 2 wkrety z tablicy
Ta blenda to taka akurat żeby ją na kolanie złamać [emoji16]
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
dziś E32 obchodzi 30 lecie, udało się spełnić plany na ten sezon czyli lakierowanie boku, zderzaka i maski, na razie lakier sobie dochodzi do wiosny, w miedzy czasie wpadnie na plastiki jak grill czy listwy ceramika tj dlux od carpro, uzupełnione będą listwy drzwi dolne bo wpadną nowe na malowane drzwi, i pare spinek z aso i nowe dystanse do listwy pod zegarami
przyszły rok mam cichą nadzieję że w końcu radi sie pojawi a jest na to spora szansa wraz z docelowymi oponami :)
ogólnie wszystko zależy od rantów jakie wlecą będę chciał w tym sezonie co będzie dokończyć temat felg
kilka fantów na sezon
https://live.staticflickr.com/65535/...2f89cffd_k.jpg
plastik pod telefon
tulejki dystansowe pod listwe nad zderzakiem
spinki listew drzwi
kapturki spinek drzwi
plastikowe nowe nakrętki 9mm
listwy dolne drzwi strona kierowcy
słuchajcie kupiłem koncówki do spinek 51131916449 i gdzie się je daje bo zgłupiałem