Przeczytaj temat...
Wersja do druku
Jak bym kupował MIKODE to kupiłbym ten http://allegro.pl/tarcze-mikoda-gt-k...437015359.html
Ja testuję teraz Rotingery więc jak nie masz ciśnienia z wymianą to poczekaj na efekty.
Sam osobiście wahałem się miedzy Mikodą a Rotingerem. Rotinger ma bardzo dobre opinie na forach BMW. Czas pokaże i wszystko zweryfikuje jak dają radę w tak ciężkim aucie jak E65. W E38 dają radę więc myślę że i w tym przypadku też tak będzie.
Jak jednak chcesz dowiedzieć się dużo więcej na temat tarcz to wróć do pierwszej strony i przeczytaj cały temat. Na pewno wyciągniesz jakieś wnioski :)
damned1 a co mi tam.....dawaj 100 gram bo jakoś po sylwka nie mogę dojsć do siebie.Jak na razie Textar u mnie jest ok.
Cieszcie się Panowie i trollujcie. Pijcie i używajcie życia bo nie znacie dnia ani godziny jak Wasze kierownice zaczną drżeć podczas hamowania hahahaha
P.S. Sory za OT ale na razie jest wszystko u wszystkich super w tej kwestii więc można sobie pozwolić na małe wybryki i żarty..........wszystko prawie u wszystkich oprócz kolegi @HTN bo on w cudowny sposób pokrzywił tylne Zimmermanny :rofl:
Miro wypiłem już trochę....Daj luzu..A tak w ogóle wszystkim składam wszystkiego naj naj w 2018r....
Piotruś ale ja na luzie cały czas. Nic na myśli złego nie mam. Też po trollowałem bo mi się żal zrobiło ,że @Damned zaszalał :bowl:
Też Wam Wszystkim najlepszego w tym 2018 i RADOŚCI Z JAZDY naszymi pięknymi Bawarkami
spoczko....oglądam pierdzielony film gdzie dzieciakowi dzieje się żle.......mnie to nosi...i jestem zły...SORY.u mnie dzieciaki to podstawa....A w życiu nie raz walczyłem na ulicy i w banku żeby jakoś było.