heheh.. ale zobacz jaka cenę osiągnął.. widocznie jest i potrzeba nba takie prezenty ;)
A tak na powaznie smart jest niezastąpiony w jezdzie po miescie. coś fantastycznego
Wersja do druku
heheh.. ale zobacz jaka cenę osiągnął.. widocznie jest i potrzeba nba takie prezenty ;)
A tak na powaznie smart jest niezastąpiony w jezdzie po miescie. coś fantastycznego
Jedno mnie zastanawia- jak w Katowicach mogło mu paść sprzęgło jak to automat? :D
A w automatach sprzęgła nigdy nie padają ??Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
Mam sąsiada który ma smarta :) Ja mu nie proponuję holowania ... Proponuję aby wrzucał autko do bagażnika - wtedy chłopak osiąga wszystkie kolory tęczy z nerwów :P
Szybciej chyba skrzynia padnie niż sprzęgło hydrokinetyczne. To chyba mało spotykana sprawa. Tak mi się wydaję ale to Ty siedzisz w temacie ;D
Mam manuala :> Obiło mi się o uszy ,że sprzęgło w automacie też można dobić dlatego zdziwiłem się ,że uważałeś ,że sprzęgło samo z siebie nie może się skończyć ...Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
Patrząc na historię tego Smata to tam wszystkiego można się spodziewać ...
Dobra to teraz rzuć jakiś dowcip żeby OT nie robić ;D
Przychodzi zebra z pingwinem do fotografa:
- proszę nam zrobić zdjęcia do legitymacji
- czarno białe czy kolorowe?
- a jeb..ć ci ??
Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Panowie od sprzęgła wszystko się zaczyna
teraz Ty wrzucasz dowcip za TO :)Cytat:
Zamieszczone przez damian23zgc
Dwóch facetów poszło w upalne lato w góry rozebrali się i opalali
po kilku godzinach jak już pospiekali wszystko co mogli ( łącznie z klejnotami)
zaczeli zchodzić w dół
opalone klejnoty strasznie im przeszkadzały i nagle zobaczyli domek
patrzą bacowa właśnie doiła krowę
podeszli i pytają czy ma dwie miski
bacowa że znalazły by się
poprosili więc o nie i poprosili żeby wlała do nich mleka
bacowa zrobiła jak prosili a ci bez gadania gacie w dół i siadają do misek
i zaczynają wzdychać ahhh ehhh ohhh
bacowa tak patrzy patrzy i zszokowana mówi jak się chłop spuszcza to żech widziała ale jak się tankuje to jeszcze nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!