Jey,nie przemęczaj się za bardzo bo jak by chłopak chciał kupić E38 to kolega 7ka już by dawno wysiadł z swojej 740stki.Ja po postach wiedzę że chłopak jest nie zdecydowany i prędko wózka nie kupi.
Tak czy inaczej,powodzenia.
Wersja do druku
Jey,nie przemęczaj się za bardzo bo jak by chłopak chciał kupić E38 to kolega 7ka już by dawno wysiadł z swojej 740stki.Ja po postach wiedzę że chłopak jest nie zdecydowany i prędko wózka nie kupi.
Tak czy inaczej,powodzenia.
A mi sie wydaje ze jutro zakupi to autko :d
Jak kolega nie kupi tej 750,to pozostaje już tylko salon z nowymi autami ;) PowodzeniaCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Adrianfuterski jeżeli kupisz tą co Jey sprawdzał i TV na tył Ci się nie spodoba to byłbym chętny do przygarnięcia :pada: :) Szukam takiego cacka i znaleść nie mogę.
A po relacjach Jeya wydaje mi sie że z w/w aut ta jest jedynym rozsądnym rozwiazaniem. Ta z Pruszkowa to ma chyba 1.188.000mln przebiegu takie zryte skóry.
Adrian co Ty oglądasz wogóle??? Daj sobie spokój z takimi szrotami i gnaj co sił po tą, którą Jey obejrzał. Sprawdził Ci auto kolega, który jeździł taką, stwierdził, że jest OK, więc nie ma się nad czym zastanawiać. Powodzenia (oby jeszcze była).Cytat:
Zamieszczone przez adrianfuterski
Tylko nie traktujcie mnie jak wyrocznię. Ja tylko zrobiłem wstępną ocenę. Po raz kolejny powtórzę: trzeba auto wziąć na kanał i pod kompa. Bo takie zakupy na oko to można sobie robić w przypadku Astry Classic a nie 7er. No i przyjrzyj się jeszcze raz lakierowi, bo ja ją oglądałem w deszczu.
Takie poświęcenie a tu kolega szuka innej :-(Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Ja nie szukam innej jutro jadę , mam nadzieję że już po nią , mam jeszcze pytanie do ciebie JEY - czy biorą też bmw na kanalik i ile mniej więcej kosztowało by podpięcie + kanalik jeśli się orientujesz . Jutro jestem umówiony na oględziny i mam nadzieję ze autko będzie moje :]
Trzymamy kciuki.
Nie mam zielonego pojęcia ile to kosztuje. Jałocha nie jest tani (ceny usług często oscylują wokół tych z ASO), ale wiem że w okolicy lepszego serwisu od BMW nie znajdziesz. Jak chciałem kiedyś błędy z kompa sprawdzić to coś koło 200 powiedział + pewnie ze 100zł za rzucenie okiem w zawias, ukł. kierowniczy, hamulce, komorę silnika i pod osłony pod autem.Cytat:
Zamieszczone przez adrianfuterski
Myślałem że zadzwoniłeś do niego i się umówiłeś na szybki przegląd auta. Bo tak z biegu jak wpadniesz to raczej nie licz że Cię przyjmą.