shadowline od zawsze byl mega :D
Wersja do druku
shadowline od zawsze byl mega :D
Wypasik, Paweł, ale... patrz±c na Twoje poprzednie projekty czekam na kolejne, badziej radykalne zmiany :cool: Masz już co¶ w planach? :)
Ja sie pochlastam... dwa miechy temu jakas lachudra mi wjechala w nocy na osiedlu w bok (przytarty caly i urwane lusterko) a teraz w weekend jakis k...s mi przerysowal kluczem badz podobnym narzedziem caly bok!!!!!! Lacznie z maska i tylna klapa i to do chcolery ten zdrowy (jakby nie mogl juz wybrac zciachanego)... Panowie skad sie to chamstwo bierze??? Rece mi opadaja....
No to już można by nazwać pechem :/ A może kto¶ się uwzi±ł na Twój samochód. Np jaki¶ życzliwy s±siad. Może komu¶ miejsce podparkowałe¶?
zazdrosny moze a moze zazdrosna ...
garaz to jest to ;)
Mi porysowali w iksy szybe w drzwiach kierowcy To #$%^&@ :oCytat:
Zamieszczone przez badstuff
Albo parking strzeżony :D Może komu¶ podpadłe¶ i teraz się m¶ci?
Wyrazy współczucia!! Dodatkowego komentarza to nie wymaga. U mnie też kto¶ specjalnie porysował prawe tylne drzwi, jednak aż tak to się nie rzuca w oczy i można spolerować. Poza tym wosk to pokrywa. Mimo, że mam auto cały czas na oku, to pod jakim¶ sklepem znalazł się jaki¶ kretyn/kretynka... :(
Ludzka zazdro¶ć i tyle :mad: :razz:
W moim przypadku to było na mie¶cie ;( Raczej zwykly wandalizm... @#$%& jedne. :xCytat:
Zamieszczone przez max mt