Tak, 730d spala przy predkosciach 100-120 km/h ok 6-7 litrow :)Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Wersja do druku
Tak, 730d spala przy predkosciach 100-120 km/h ok 6-7 litrow :)Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Ja nie spr ile diesel spali przy spokojniej jeździe w trasie.Ale tak jak Coboss właśnie piszesz,ok 6 myślę że bym zeszedł.Bez oszczędzania wychodzi jakieś 7,2-7,5L
halo.........
czy ja napisalem ze spalanie wyszlo mi z tej autostrady 11 czy moze z calej trasy??
czytajcie troche uwazniej
a bajek nie mam zamiaru opowiadac, sam bylem zdziwiony wynikiem
Sam już do końca nie wiesz jak to było...
a moze naucz sie czytac...Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
cyt.
ja swoim zrobilem dopiero jedna trase Ząbki-Sieradz-Ząbki w tym 2 krotny przejazd przez zakorkowana całą Warszawe kawalek autostrady tez 2x a na niej predkosc 200km/h do tego jeszcze troszke pokrecilem sie po tym sieradzu ogolnie trasa nie za ciekawa i spalanie wyszlo mi dokladnie 11 l/100km wiec mysle nie ma tragedi a wrecz bylem bardzo pozytywnie zaskoczony
cyt.
ups zapomnialem dopisac
tak wiec ok. 50km w jedna strone i 50km spowrotem dodam ze bylo dosyc pusto i praktycznie raz czy dwa musialem przyhamowac
Czytać kolego umiem doskonale ;)
Mówisz że 50km w jedną i 50km w drugą stronę jechałeś.Czyli łącznie 200km/h całe 100km?
Ja tak rozumiem tą wypowiedź.
Jeśli tak to gratuluje bo pewnie nawet dieslem miałbym nie wiele lepszy wynik przy stałej prędkości 200km/h.
Z radomia kazdy wie jaka teraz jest droga i 160km/h można trzymać non stop i przy takiej prędkości wychodzi 7,5L/100km Jak bym mu trzymał non stop 200km/h to myślę że jeszcze 2L więcej by spalił(jak nie lepiej)
Kurde....chyba kupię 4.4.Piszesz że trzymasz mu 200 na trasie do tego zakorkowana wa-wa i średnie 11L.Albo masz z kolega bitek-bitek specjalną wersję tego silnika :what:
Tak samo się wypowiedział kolega na drugiej stronie tego tematu.
Powiedz mi kolego jeszcze ile by Ci spaliła na trasie przy prędkości 100-120km/h skoro przy 200 pali 11L.Pewnie ok 7L
Niecałe 6l ;).Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Teraz nakręciłem 200 km, z czego połowę po mieście ale spokojnie i bez kroków a drugą połowę po trasie (spokojna jazda do 120 km/h bez szaleństwa). Średnie mi wyszło 13.2 PB.
I to rozumiem ;) 4.4 to nie średniej klasy małolitrażowy japończyk który spala 7L/100kmCytat:
Zamieszczone przez joe white
czy tak naprawde ciezko Ci jest zrozumiec ze srednia 11 wyszla z calej trasy Ząbki-Sieradz-Ząbki?????????????????????????????????????????
czy tylko udajesz ze nie rozumiesz?? niewiem coi chcesz osiagnac takim gadaniem i jakas próbą dyskredytacji mojej wypowiedz?
w dupie mam czy mi ktos wierzy w taki wynik czy nie, napisalem swoje doswiadczenie z jednej trasy jaka zrobilem i tyle nie rozumiem w czym masz problem? bo chyba nie z czytaniem ze zrozumieniem wiec nie wiem po co wstawiasz te glupie gadki
dla pewnosci cyt jeszcze raz:
ja swoim zrobilem dopiero jedna trase Ząbki-Sieradz-Ząbki w tym 2 krotny przejazd przez zakorkowana całą Warszawe kawalek autostrady tez 2x [/size]a na niej predkosc 200km/h do tego jeszcze troszke pokrecilem sie po tym sieradzu ogolnie trasa nie za ciekawa i spalanie wyszlo mi dokladnie 11 l/100km wiec mysle nie ma tragedi a wrecz bylem bardzo pozytywnie zaskoczony
MOD: prosze nie krzyczeć na forum otwartym. Od sporów jest PW
Dziękuje za uwagę
Kolego - proszę o nerwy na wodzy...
wiemy wszyscy ile pali 4.4 i jakie opowieści przejdą a jakie nie. Nikogo nie bronię i nie osądzam,ale pojeździj jeszcze trochę, wyczuj samochód. Jesli jest tak jak piszesz to gratuluję z całego serca.
Zacznijmy nowy tydzień spokojnie i bez nerwów bo nic dobrego z tego nie będzie. Gwarantuję