A dziwicie się że takie auta, podczas jednej emisji ogłoszenia na otomoto/allegro nie zostają sprzedane ? Przecież to stare auto, 5 litrów pojemności.
Tak jak wcześniej było pisane, auto dla typowego konesera (klasyków)
Wersja do druku
A dziwicie się że takie auta, podczas jednej emisji ogłoszenia na otomoto/allegro nie zostają sprzedane ? Przecież to stare auto, 5 litrów pojemności.
Tak jak wcześniej było pisane, auto dla typowego konesera (klasyków)
Cytat:
Zamieszczone przez jacek04
:hah:Cytat:
Zamieszczone przez jacek04
Powiem Wam, że ta jest (była) cudna. http://moto.allegro.pl/item967051989...uper_stan.html
Jeżel faktycznie mało jeżdzona, to mi nawet brak skóry nie przeszkadza. Bardzo mi się podoba.
Ktoś się nie pierniczył, jak zobaczył aukcje, to kupił, zapewne po lekturze tego wątku mam takie podejrzenie...
Żałuje, że nie śledze allegro codziennie, bo ta sztuka by mnie uszczęśliwiła :D
Tak pisał nasz forumowy kolega z Gdańska.Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
Też mam wrażenie że jest tak jak napisałeś. 8 dych za auto które w rzeczywistości mogło okazać się w takim stanie jak na zdjeciach i w opisie to myśle nie jeden by wyskoczył bez większego zastanowienia.
Ciekawe czy wypłynie jeszcze gdzieś kiedyś? ;)
Panowie... można śmiało licytować w aukcji jeżeli napisane że w bdb stanie. Jeżeli auto będzie różniło się od opisu w licytacji, można odstąpić od kupna, podając znaczący argument :) Przedmiot niezgodny z treścią ogłoszenia
licytować by można gdyby aukcja nie była zakończona. Powiem szczerze ,że dyszkę bym był w stanie wyłożyć jeżeli jest tip top wszystko.
sprzedam swoją E32 750 w ręce Pasjonata... oferta ważna do września, później wyjeżdżam i szkoda auta...
Nadmienię że jest to: shadowline bez lanserskich chromów :P :cool:
daj linka do ogłoszenia jak masz i napisz coś więcej.
Czekamy na jakieś dodatkowe informacje
Kto chciał mieć 750-tke prawdziwą BANDYTE niech kupuje:
http://moto.allegro.pl/item988533124...ym_stanie.html
Gangsterka wedle starej szkoły Panowie :706: :706: