A po co? Klub może mieć 50 członków, a głosów może być 5000. Wystarczy się dobrze rozreklamować po znajomych. Regulamin chyba tego nie zabrania
Wersja do druku
A po co? Klub może mieć 50 członków, a głosów może być 5000. Wystarczy się dobrze rozreklamować po znajomych. Regulamin chyba tego nie zabrania
Poszedł drugi głos mamy 361
Jak na razie jesteśmy na 39 miejscu :D
To szybko idziemy w górę.
Poszły 2 sztuki odemnie. Trochę mam czasu wieczorem to może trochę dostukam punkcików :) A narazie jeszcze z 6 szt dopykam
Volumax to do roboty,we dwóch bedzie raźniej ;D ;D ;D
I to też pokazuje klasę. Kluby które tak jawnie oszukują tylko pokazują co reprezentują sobą. Kolokwialnie mówiąc g..wno ;D A tak jak ktoś wyżej napisał dla nas to dobra zabawa. I tak wiadomo ze 7 jest zawsze number One :d
Ode mnie poszło już 10 głosów :D :D Znajomi pomogli oczywiscie ;) ;) ;) ;)
Intactus
ode mnie ze 150 ale to tylko dla tego że dzwoniłem do radia M.... :hah: :hah: :hah:
Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
@@Cytat:
Zamieszczone przez WojtekD
Zanim skrytykowaliscie, było warto strawdzić kiedy to napisałem a kiedy się pojawiło przekierowanie na stronie startowej :shoot: :shoot: :546: :522:
(a już się chwilowo ucieszyłem że ktoś mnie posłuchał ... i czar prysł ;D ;D :faint: )
__________________________________________________ ___
Wychodzi na to, że najbardziej liczą się w głosowaniu koledzy i koleżanki majacy neostradę i inne internety o niestałym numerze IP.
Ja oddałem głos z domu raz...i więcej już nie mogę bo mnie IP blokuje, ale za to w pracy wypuściłem dodatkowe 2 punkty ;) ;)