Fajny individualek ;) Ładny środek, wyposażenie też chyba niezłe. Mi sie podoba. Pojechałbym obejrzeć ;)
Wersja do druku
Fajny individualek ;) Ładny środek, wyposażenie też chyba niezłe. Mi sie podoba. Pojechałbym obejrzeć ;)
Sorki ale z braku czasu nic nie czytałem. Ale jeżeli chodzi o wizualny akcent to dla mnie rewelka ;)
Jak się spodoba to bierz komplet dokumentów, kluczyków i zasuwaj do ASO aby prześwietlili auto :) weź obowiązkowo wszystkie kluczyki i każ im każdy sprawdzić w ASO będziesz wiedział czy miał coś kombinowane z przebiegiem. Wiesz nie patrz na książkę serwisową bo papier jest cierpliwy i wszystko przyjmie! (myślę o książce serwisowej)
Zacne wyposażenie. Nie czekaj tylko jedź oglądaj.
Bardzo ładne auto tylko dziwi mnie przebieg 106 000 km - kto kupuje 4,5 litra żeby wozić dzieci do kościoła w niedzielę? przebieg śmierdzi, będzie jednak ciężko to wykryć, trzeba sprawdzić zużycie części bo jak ktoś dobrze kombinował to kluczyki też pokażą 106k km
a mnie sie autko podoba bardzo
zwłaszcza te wyposażenie z tyłu ;D
ale dziwi mnie CENA bo rocznik 2003 to stoi koło 70 kilku tysiecy a tu bryczka z takim wyposażeniem i za taką kase???
może okazja - ale w Polsce okazja nie zdarza sie bez powodu
Piękna bryka wyposażenie zacne ale byłbym ostrożny w pełni zgadzam się z Adasiem i itomkiem przbieg śmierdzi na kilometr a cena atrakcyjna. Pierwsze co bym zrobił przed zakupem to sprawdził auto po VIN co się znim działo gdzie i kiedy był serwisowany.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Z tą ceną to tak kolorowo nie jest właśnie zauważyłem że 65 tyś to jest netto :) czyli +22% VAT wychodzi 79300 PLN ;D
no to teraz nie mam pytań :cool:Cytat:
Zamieszczone przez Volumax
No dokładnie cena tam jest podana netto:) Chciałem napisać ale ADASIO mnie wyprzedził:P
Także to koło 80tys wychodzi taka impreza:)
Zadzwonie w pn i zapytam się właściciela co i jak... No i czeka mnie podróż do Wawy... trochę daleko:((
W sumie przebieg czy dziwny, mam vectre c v6 z 2004 roku i ma 120tys
Cena - 80k jest ok, mimo wszystko cena nie rekompensuje przebiegu - auto przy zakupie kosztowało na pewno grubo ponad 500k zl, przebieg 100k przez 6 lat w aucie z silnikiem 4,5 litra to malutko - ktoś robił ok. 16k rocznie - takie przebiegi są w autach miejskich, które są na ogół drugimi w rodzinie itp - żona jeździ z dziećmi do szkoły i na zajęcia dodatkowe itp - gratuluję żonie męża który kupuje jej bestię z 4,5 litra benzyna pod maską i po 6 latach stać go na utratę ponad 450k zł na jego wartości przy sprzedaży :)
po prostu musisz to sprawdzić - jeżeli auto było od początku w Polsce - a sprzedający napisał że kraj pochodzenia to Polska - to wszystko sprawdzisz - możesz zadzwonić do serwisu czy faktycznie było robione u nich i czy przebieg z wpisu w książce pokrywa się z tym co oni mają u siebie. No i organoleptycznie trzeba to wszystko sprawdzić - nie trudno jest przekręcić licznik, jeżeli ktoś się na tym zna i pozmieniać dane w kluczykach, ale stanu zużycia części nie oszukasz :)
Faktycznie wnętrze wygląda pięknie. Mnie się podoba to auto.