czyli zmiana klapy i zawiasów wchodzi w grę?? ;)Cytat:
Zamieszczone przez MariuszE38
Wersja do druku
czyli zmiana klapy i zawiasów wchodzi w grę?? ;)Cytat:
Zamieszczone przez MariuszE38
Niestety ;( ale czego się nie robi, żeby mieć hydrauliczną klapę :one:
Dodam tylko że klapa jest trochę inna, a mianowicie chodzi o dwa zagięcia na końcu klapy(coś ala spoiler). W tej starej klapa kończy się jednym zagięciem, a w nowej są dwa zagięcia i niestety na końcach błotników jest to samo, czyli u mnie nie było problemu bo malowałem całe auto i lakiernik wyprofilował mi błotniki przed lakierowaniem, ale chcąc zrobić to jak trzeba te osoby które będą zmieniać klapę na nowszą muszą przerobić i malować też błotniki tył :(
To klapa się rózni 8/ słyszałem że jest różnica w mocowaniu klapy,ale nie w samej klapie :)Cytat:
Zamieszczone przez lockbud
Kolejna niespodzianka....
ja u siebie założyłem od polifta udało mi się zakupić w tym samym kolorze co mam auto ... zawias pasował wszystko pasowało
Johnny_Bravo ale który masz rocznik auta? Bo jeśli po 06.1996 to nic dziwnego że wszystko pasowało :)
przed ta data i pasowało mogę wkleić foty
jak zawiasy pasowały to i klapa ta sama, gdyby zawiasy nie pasowały to i klapa ma minimalnie inny (spoilerek) tak samo jest z końcówkami błotników, przynajmniej u mnie tak było. Tak naprawdę to pieron wie od kiedy dokładnie mogły być te zmiany, jak widzimy w praktyce jest różnie.
Coś tu jest nie tak... niby beemki z tego samego okresu a mają inne klapy???