Działaj, działaj poczekamy i chętnie zobaczymy!!! tylko powiedz kiedy koniec ;D ;D
Wersja do druku
Działaj, działaj poczekamy i chętnie zobaczymy!!! tylko powiedz kiedy koniec ;D ;D
Wiesław, Masta na punkcie swojego 740iLA ma to samo co każdy z nas - przewlekłe zapalenie mózgu z przerzutami na portfel ;DCytat:
Zamieszczone przez komando
Masta, koniecznie musisz znowu wpaść na jakiś bielanowy spocik. Dawnośmy się nie widzieli ;)
Powiedzcie tylko kiedy ... A będę :P Fakt dawno mnie tam nie było a niejednokrotnie odnosiłem się z zamiarem :P
no ładnie ładnie... zajmponowałeś mi 740 to jest to!
co prawda ja mam w d ale 2x turbo.. ile koników ma twój silniczek?
Standardowo 286 KM. Zrobiłem dolot na zestawie k&n i wydech ale wątpie szczerze aby to zwiększyło moc.
Jak nie KM to NM musi cos dac :)
Fachowy sprzęt :) A z tą anteną to nie wiem o co chodzi, bo ja tez miałem 2 telefony a antenę miałem na dachu z tym podwójnym pipsztykiem. Tylko że moja była z września 2000 już na szerokiej navi, więc może to tez ma coś do rzeczy
A co z tą antenką??? :) U mnie jest identyczna i dwa telefony. Sterczy jak.......;) ale wszystko działaCytat:
Zamieszczone przez Jey
Mały pokaz po kilku przeróbkach... Docelowo na tylną klape wleci jeszcze skromna loteczka, dystanse na tył 1,5 cm, regeneracja przedniego fotela i autko bedzie jak z salonu :P
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Ar1xAi-mQpo
Ładniusia..dzwięk też mi się podoba.
Dawaj dalej z pracami...