No wlasnie widze jaki stan przesuniete geometrie i całe wozki tego nie ustawisz takie masz perfekcyjne ja kupuje i mam jezdzic a nie kupic i co tydzień na naprawy sory takie realia
Wersja do druku
No wlasnie widze jaki stan przesuniete geometrie i całe wozki tego nie ustawisz takie masz perfekcyjne ja kupuje i mam jezdzic a nie kupic i co tydzień na naprawy sory takie realia
No to co powiesz na taką https://7er.pl/showthread.php/50393-...162#post546162 :single_eye:
mogę pojechać do każdego serwisu i jezeli cokolwiek będzie nie o.k. stawiam karton gorzały :tennis:
Jak kupujeta trupy to tak jest E90 mam 2.5 lytra na valvetronic i nic się nie dzieje nawet oleju mu nie zmienie 500 tys nalotu ma z czego 250 na lpg
Chaos widzę chaos :D
Koniecznie się pochwal jak już kupisz :) zasiałeś ziarnko ciekawości, jaki w ogóle budżet na to autko?
Wystarczający
Jak olewasz wymiany oleju to zastanowiłbym się nad tym, czy 7er to na pewno dobry wybór, w których to interwałów olejowych trzeba pilnować.
Wymiany oleju wymianami, ale mnie się zdaję, że moderatorom forumowe okno się nie domknęło i niektórzy jak ich drzwiami wyprosili to tym oknem się ładują.
Też mi się wydaje że to ściema, szkoda się z nim wdawać w jakiekolwiek dyskusje, pozdro.