Pogrążasz się. Rozmowa jak z gimbazą.
Wersja do druku
Fajnie że nie czytałem dłuższą chwilę. 3-4 strony tego tematu rano w pracy od razu poprawiły mi humor :)
Niestety, mówienie, że za 20K, wyjdzie całość na gotowo, to mrzonka... Siedziałem trochę w rozbitkach kiedyś, pracowałem swego czasu przez parę miesięcy w warsztacie blacharkim i wiem, że to niemożliwe, naprawić to za 8K. A gdzie rejestracje, opłaty itd... Chcąc zrobić to dobrze, żeby nic nie brakowało, żeby nie poszło 2 kilo opasek trytytek, to się za tyle nie da.
Mexel widzę ze z facebooku przerzuciłeś się na forum 7 er? Tam tez się chwaliłeś m6 oponami , biznesami jakie zrobiłeś ile zarobiłeś Działałeś pod przykrywka Norbert Jaros , jeszcze bezczelnie wrzucałeś zdjęcie M6 stojąca na wyspach brytyjskich. Z fejsa zostałeś pogoniony bo jak się okazało byleś oszustem na szybko z grupy wyciągnięte fotka , po tym poszło lawinowo jaki to z Ciebie prawilniak
http://i64.tinypic.com/1zldgfq.jpg
Mądrujesz się jaki to z Ciebie kozak spec a kur... nie dawno pytałeś czy skrzynia biegów od innej e65 będzie pasować do Ciebie.
Jestem w 100% przekonany ze jesteś ta samą osoba identyczny ton odpowiedzi i styl pisania
Tam działałeś jako przykrywka tutaj to samo a jesteś zwykła Pała
Widzę, że temperatura na dworze przenosi się również na forum, więc chwilowo zamykam temat.
Maxel, sam napisałeś, że w środę porobisz zdjęcia i tutaj wrzucisz. Jeśli do czwartku się nie odezwiesz do mnie żebym otworzył temat, bo chcesz wrzucić zdjęcia to lecisz z forum. Zdjęcie ma przedstawiać otwartą maskę tego rozbitego auta z kartką z napisem 7er.pl. Po uszkodzeniach będzie widać czy to ten sam egzemplarz.
Jeśli Maxel wrzuci to zdjęcie, to mam nadzieję, że będziecie mieli jaja, żeby go przeprosić.
:closed_2:
Maxel, czekamy na fotki
No i gdzie te foty?
Czyżby igła jednak nie odpaliła ?
Panowie , auto wziete zostalo na podnośnik i jak się okazało było gdzieś zalane, ogólnie problem z elektryka jest ale auto jakos jeździ. Auto pogonilem do handlarza, zabrał na lawecie. Niestety ta historia kończy się smutno bo myślałem że będę szczęśliwym posiadaczem F za parę groszy , chciałem dobrze ale wyszło jak wyszło. Przyznaję rację nie da się kupić serii F za parę groszy ...
No dobrze, ale zdjęcia na dowód nie zrobiłeś. Teraz historię opowiadasz dobrą na wykręcenie się. Nie uwiarygodniłeś nic. Zadania od moderatora nie spełniłeś. Wiec pewnie się pożegnamy.