ja jestem nie zdecydowany..... :medit: :D
Wersja do druku
ja jestem nie zdecydowany..... :medit: :D
8/ a ja nie moge bo mi sie polepszylo i na pol roku mi dali bana wiec na nastepny moze sie zalapie :razz: poki co prawko w DVLA sobie lezy ale pewnie bedzie fajnie :D
A co nabroiles?Cytat:
Zamieszczone przez sommerxp
hm... subaru legacy twin turbo bardzo ladne niezarejestrowane w anglii pozyczone trader'owskie plate'y no i ubezpieczenie traderowskie moje juz ktore niestety nie pokrywalo importow ale o tym dowiedzialem sie juz pozniej jak mi zabrali samochod po uprzednim zatrzymaniu mnie na m62 i to na 2 wozki jakby sie bali ze im uciekne heheheh co tu duzo pisac ....lajf
ostro...na ile zabrali?
PS.tak poza tym FUBU daj moze nr kom do siebie w razie "W"
6 miechow zostalo 5 jeszcze jak kaleka teraz
Tak trochę z innej beczki ale sprawa tyczy się w UK... czy ktoś może odwoływał się tu do sądu w sprawie mandatu (niby rozmowa przez telefon podczas jazdy) za co dostałem 3punkty i Ł60. I nie było żadnej gatki czy Pan rozmawiał czy nie tylko dostaje Pan mandat za to i za to. Czy jak pokaże biling wszystkich rozmów wychodzących i przychodzących w sądzie to wystarczy do udowodnienia że nie rozmawiałem w tym czasie przez telefon - mam godzinę na mandacie kiedy mnie zatrzymali. Czy ktoś był już na tak zwanym "court hearing"???
nic Ci to nie da uwierz mi ja mialem znaczy bylem 2 razy w sadzie sa scisle zasady i dziwnie sie na Ciebie patrzy 6 osob stare zgredy a zeby sie bronic mozesz sprobowac ale doloza Ci koszty sadowe w razie Ci sie nie uda nie za wiele ale zawsze jakies nastepne 60-100 samemu sie troche dziwnie broni ale ja nie dalem prawnikowi 1500 za to zeby mlasnal to samo co ja tyle tylko ze swoim prawniczym jezykiem ...prawie mi sie udalo ,ale prawie robi wielka roznice hehehehehe :D
Kuuurde , no i dopiero teraz piszę :D
Potwierdzam, razem z moją Kobietą więc jakby nie spojrzał to 2 osoby dodatkowo. (przybycie na zlot oczywiście )
Ale w razie czego to jeszcze dziś do ciebie FuBu napiszę.
Albo jakbyś mógł mi na priv nr. telefonu wysłać to w razie jakiegokolwiek czegokolwiek to będę dzwonił. :cool:
Witam Panowie mozna sie jeszcze wbic na impreze co nie :D :D :D
Sobota 16/05/2009 godz 15:00 stacja bezynowa BEDE!!! z moja Kobietka :]