Coś tam Waćpan zamówił ?
Wersja do druku
Coś tam Waćpan zamówił ?
ahh polecialem po bandzie i mowie sprawdze jak to sie trzymac bedzie :)
Imperial Ecosoport :D
niby nie narzekają ludzie ale wole sam sprawdzić.. za cene 1070 zl ze kpl to mozna nawet co rok wymieniac ;)
Więc Panowie i Panie.
Przekonany na własnej skórze.. stwierdzam .. po zamontowaniu NOWYCH !!! opon efekt szarpania kierą worzenia , chęci auta do własnej jazdy itd. opisany problem powyżej w tym poście ustał :)...
Jakby mi geometria sama sie naprawiła itd. prowadzenie auta teraz to bajka :)....
Zdecydowanie nie polecam teraz uzywek, lepiej średniej klasy nowe CHina, Korea, Tajwan , Poland w dobrej cenie niż używki przynajmniej do tak duzego i ciezkiego auta .
REASUMUJĄC
potwierdzam , masz problem z geometrią .. ustaw ją i przed tym zmien opony na nowe....
A widzisz. A nie mówiłem. hehe Ja już tez jestem wyleczony z używek. Dobrze ,że dałeś się namówić chociaż pewnie i tak już żałujesz ,że nie dołożyłeś i nie kupiłeś lepszych. Czasami naprawdę nie ma budżetu i tak wychodzi, ale to i tak lepsze niż używki.
A pomyślałeś ,że nie bez powodu ktoś ich już nie montował mimo iż miały bieżnik. Do tego inne kąty zużycia. Mogą mieć włókna popękane , może ktoś przeleciał na nich przez krawężnik. Kto wyrzuca dobre opony? ..... Nikt.
dla felg je kupilem razem z felgami byly bo byly ;) nie liczylem na opony
:)
felge chcialem
no widzisz....dobrze ,że nie liczyłeś tych opon bo tak tez sie skończyło :wave:
pewnie tak.. ale nigdy takiej sytuacji nie mialem zeby az tak kapcie wozily.... masakra....
te co kupilem nie sa zle nawet nie glosne zbytnio.. tak wiec od siebie polecam te Imperial Ecosport