Nowe ds1 już na aucie. Muszę przyznać że to dobrze wydane 530zl. Światła świecą rewelacyjnie szczególnie jak otwierają się przesłonki. Pierwsze co tak naprawde mi się podoba dużo bardziej niż w220.
Wersja do druku
Nowe ds1 już na aucie. Muszę przyznać że to dobrze wydane 530zl. Światła świecą rewelacyjnie szczególnie jak otwierają się przesłonki. Pierwsze co tak naprawde mi się podoba dużo bardziej niż w220.
Panowie musze wymienić u siebie żarówki. Mam ksenon skrętny więc widzę, że muszę kupić D1S.
Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe gdzie mógłbym kupić takowe żarówki w rozsądnych pieniądzach?
I ostatnie pytanie czy dużo roboty jest przy wymianie, mam polifta z 4,8 pod maską więc miejsca mało. Gdzieś chyba czytałem, że trzeba ściągnąć zderzak, prawda to?
Zderzak tylko jak chcesz od ringow zmieniac, wymiana jest banalna.
Zdejmujesz kapselek, przekrecasz zapłonnik, drucik odginasz i masz juz zarówke/palnik w rece.
Moze masz jakiegos mechaniora znajomego i załatwi ci z ic z rabatem albo coś.
A misejca chyba będzie na tyle zeby wlozyc reke przed puche filtra.
Nie, nie, filtr powietrza trzeba wyciągnąć, ale to nie jest jakaś wielka robota :)
ok to robotę ogarnę we własnym zakresie
mechaników znam dwóch, ale nie wiem czy nasze znajomości są na tyle dobre żeby chcieli podzielić się rabatem, ale sprawdzę
dzięki za szybki odzew z waszej strony
Płaciłem ostatnio za 2szt hella ok 400PLN.
Mogę Ci zorganizować
Dzięki za ofertę. Najpierw rozeznam się u siebie co i za ile mogę dostać i jak coś to odezwę się na pw.
Ja też się podzielę opinią. Po zakupie auta jeden żarnik świecił już na żółto więc postanowiłem wymienić obydwa na D2S OSRAM COOL BLUE INTENSE XENARC 6000K +20% i powiem że różnica jest ale oczekiwałem czegoś więcej, barwa na razie jasno-żółta nie wiem ile czasu zajmie "rozświecenie" się żarników ale ogólnie nie ma wielkiego ŁAŁ
W mojej poprzedniej e39 robiłem regeneracje kloszy w środku i na zewnątzr lampy i kupiłem D2S Maxgear 6000K za chyba 70 zł komplet i swiatła świecą mega dobrze, nawet wczoraj był u mnie kolega któremu sprzedałem auto i naprawdę świecą jasnym, mocnym, białym światłem. Trochę jestem rozczarowany OSRAMEM