-
To na początek przeczytaj ze zrozumieniem "reakcję modów".
Raczej bestseller to z tego nie będzie...
-
Bedzie, bedzie caly czas dochodza nowe watki... Np krecenie licznika do przodu.... :)
-
Dzisiaj pojawiła się z nową ceną 26500zł i z przesłaniem do forumowiczów swoją drogą to też pod cywila podlega cytując z ogłoszenia: "Przygłupy i profanatorzy z forum "7er.pl" wykluczeni z transakcji
Nie ma jazd testowych bez okazania gotówki
Nie negocjuję ceny przez telefon
Pozostałych NORMALNYCH ludzi którzy docenią to co jest przedmiotem sprzedaży zapraszam na miłą i kulturalną rozmowę przy kawie."
-
Dziwne, że sam tyle czasu udzielał się na forum "przygłupów i profanatorów" będąc właściwie jedynym przygłupem jak się okazuje. Zjechać komuś auto lub propozycję, to był pierwszy :) Dla mnie po prostu śmiechu warte.
-
Pasuje do tej sytuacji przysłowie "Chytry 2 razy traci" ? Mam na mysli oferte od Pana ze Szczecina za 40tys ;-))
-
Szkoda ze nie odniósł się do wypowiedzi Yaz'a.
Faktycznie śmierdzi tu na kilometr
-
Do kolegi Ybsona : to ja jeszcze poprosze o pozew poniewaz po ponownym sprawdzeniu na placowce w Hadze powtarzam: takie auto nigdy nie bylo stanie placowki ( w tym wojskowego attachatu) wiec stwierdzam iż kłamiesz bezczelnie. Tyle w temacie.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
-
Faktycznie , na to wygląda że mamy godnego następce 'Norbiego'... ;). W rękach modów teraz zbanowanie , wiadomo kogo.
-
Wydawałoby się, że takimi autami jeżdzą poważni ludzie, a tu taki cyrk
-
Opis zrobił się biedny.Wikt i opierunek też okrojony do kawki,cena zjechała do śmiesznej...
Cóż nikt go raczej banować nie będzie, nagrodę dostał od życia...
:smiley_simmons: