Kilku osobą by sie terapia przydała :D
Wojna z Ruskimi zaraz będzie a Wy sie martwicie co lepsze, c zy diesel czy benzyna :) Kupcie sobie yarisa 1.0 na pare tygodni a wszystko potem będzie Wam zapierdalać :D
Wersja do druku
Kilku osobą by sie terapia przydała :D
Wojna z Ruskimi zaraz będzie a Wy sie martwicie co lepsze, c zy diesel czy benzyna :) Kupcie sobie yarisa 1.0 na pare tygodni a wszystko potem będzie Wam zapierdalać :D
Nie no stary szacun :rockon:
Grubo się bawisz nie ma bata :hail:
Gratki auta stary myślę że jak poćwiczysz to i na ćwiarę możesz startować :eyebrows:
Aldik spokojnie, wojny nie będzie, bo Putina od tygodnia nikt nie widział, ponoć testuje jakieś 7er w dieslu co zap.... tak że ino kurz :alien: to pewno pożyczył od Rikiego :cool:
Mam przeczucie że to nowa 716 G diesel z gazem co jedzie na benzynie na 2 cylindrach :D
No to teraz dałeś gościowi Irku do myślenia jak to może e32 być warte wiecej niż 730d po chipie która miesza wszystkie V8. nie no koncert normalnie w tym wątku jest ;)
I sie odezwali posiadacze 30 letnich aut teraz hahah żadne e32 nie jest warte wiecej jak felgi do mojego auta to raz , a dwa ,że nawet nie chce mi sie komentować tego jaki tu śmietnik robicie koledze w temacie . Temat uważam za skończony
Za same zamówienia z aso jakie obecnie złożyłem plus malowanie auta wyszło mi 26 tysięcy wydane na auto w 1 miesiąc także za tę kasę pewnie kupiłbym twoje e65. W sumie przez 5 lat na e32 razem z zakupem tuningiem poszło 100 tysięcy także stykneloby na f01. Także gadki że mi ojciec auto pożyczy to se daruj zwłaszcza że niedawno zmarł na ciężka chorobe.
A co do szanowania auta to daleko ci do poziomu jaki mam. Bo ja wydalbym te 10 tysięcy na skrzynkę byle mieć sprawne auto.
I na wszystko co mam zarobiłem ciężka praca sam a mam coś więcej jak diesla z rozwalonym automatem.
Aha mam też prawie nowego vw amarok z dieslem biturbo także nie ucz mnie filozofii diesla dziecko.
Aha fajnie że masz nowe felgi a opony też nowe bo ja uznaje aby nowe opony nie używki
Hahaha :) aż piwo rozlałem ze śmiechu. Nie zły z ciebie typ a twoje teorie są świetne. Właśnie mamy polewkę z 730d które objeżdża każde V8 :) haha no nie wytrzyma. Jak posiadasz e65 i ciebie przeraża remont skrzyni za pare tysi to widzę już tą agonię :clap2:
Zaufaj mi że 90% posiadaczy e32 nie chciało by się zamienić z tobą łeb w łeb za twoje luksusowe e65 , nie no jaja :emmersed:
Z resztą kto by chciał sie zamienić (za byle co) na słabo wyposażonego diesla w dodatku po angolu. Weź człowieku zejdź na ziemie...
Ten gość to podsumuje najlepiej :D
https://www.youtube.com/watch?v=inY1TL3U57I
To jest w ogóle hit! Dumny właściciel, prestiżowej limuzyny za kilkadziesiąt tysięcy PLN, a nie stać go na remont skrzyni :D Trzeba było sobie nowego Ceed'a kupić to miałbyś spokój przez 3 lata :D
Ja też mam coś dla Ciebie Riki:
http://oi62.tinypic.com/wa6e03.jpg
Może szlachetna paczka dla rikiego na naprawe skrzyni ???? Kolejny zimny łokieć co kupuje auto a na naprawe nie ma kaski.