Zamieszczone przez
IMPEX1950
Dziękuję za miłe słowa, jeśli e66 będzie do sprzedania to gwarantuje że nie będzie to bubel bo dbam o auta i serwisuje je w bosch serwis, zawsze robię naprawy na oryginalnych częściach gdzie pojazdy nie mają potem żadnych wad i prawdopodobieństwa zepsucia się. Co do stwierdzenia biedny pasjonat heh to akurat do super bogatych nie należę ale i biedy nie odczuwam bo stać mnie na wszystko co mi się zechce mieć (mowa o dobrach materialnych) żonę i trójka dzieci już jest więc przyszedł czas na moje spełnienia marzeń gdzie parę lat wstecz nie miałem nawet mgiełka myśli na zakup luksusowych samochodów które strasznie mi się podobały bo nie było mnie stać na nie....
Jeszcze do pełni szczęścia powinieniem wymienic przednie amortyzatory edc , z racji iż są bardzo drogie jako nowe bede szukał używanych po małym przebiegu lub skuszę sie na regeneracji ale że nie mam doświadczenia jak sprawny jest regenerowany amor wstrzymuje sie z wymianą ich na chwile obecną... moje oryginały po przebiegu 185tys km są słabe bo mają po 40% ale na upartego da sie jeszcze przemieszczać na pograniczu sprawności.