To ciekawe zajmujesz sie E46 a nie wiesz kiedy byl liff, z ktorego byla pisalem.
Do wyboru do koloru http://allegro.pl/listing/listing.ph...d&string=330ci
Wersja do druku
To ciekawe zajmujesz sie E46 a nie wiesz kiedy byl liff, z ktorego byla pisalem.
Do wyboru do koloru http://allegro.pl/listing/listing.ph...d&string=330ci
Kolego lift byl w 01 i w tym roku szly pre fl i po fl a ceny rzedu 30 sa za cabrio, m-pakiet lub inyvidual wiec mnie tu nie czaruj ze za zwykla wziales ponad 30 albo kretym to kupil
FAZI zadzwon do mnie 602308059. Szukam e46 dla kuzyna ale nie za 3 dychy 😅
Moze i mial M-Pakiet a moze tylko naklejke M... wielkie sorry ze nie napisalem, dla niektorych duzo to znaczy dla mnie niepotrzebny pseudo M3. Do tych co nazywasz "kretyn" to pasuje co limuzyne za 20 tysi kupuja. Ja 740d ponizej 50 nie puszcze bede czekac az sie "kretyn" trafi.
Wiecej nie polemizuje kto i co za ile kupuje lub sprzedaje.
Nie sadz sie w sobotnie popoludnie, zapytalem z czystej ciekawosci jak to zrobiles bo mam cabrio z 01 pre fl w m pakiecie 3.0 ale bez naklejek za 27 i coupe 04 motor 2.2 za 25, wiec jesli pogonisz mi to za 30 to po 4 od reki ci oddaje bez slowa
Kolega sprzedaje ale cena 44 wykracza poza moje możliwości niestety...
Z tymi samochodami nie ma tak, że wysoka cena gwarantuje Ci dobry stan auta.
Bez względu czy kupuje się e65 za 25tyś czy za 70 to i tak trzeba się autem przejechać, wziąć na kanał, podłączyć do kompa i przejrzeć historię.
Ja z ciekawości pojechałem po jedną z tańszych e65 na allegro i wróciłem z 760. Auto kupione za cenę uważaną przez wszystkich jako do niezaakceptowania, cenę szrotów itp. A o dziwo jest to dziwnym e65 które po podłączeniu do komputera nie ma błędów, silnik chodzi jak głupi, auto jak na swój 2003r jest całkiem fajnie spasione, do końca jeden właściciel i serwisowane w ASO. Jedyne co musiałem to u lakiernika lewy bok malnąć, a przy okazji odświeżyłem zderzaki i teraz mam auto z lakierem idealnym. A łącznie z rejestracją i naprawą wydałem na auto o połowę mniej niż jest wycenione przez ubezpieczyciela.
A jak widać po forum ludzie jeżdżą po odpicowane drogie auta i potem wkładają 10-20tyś.
Niestety nie ma reguły. Do każdego zakupu trzeba podejść z rozwagą.
Tylko na 760 na 10 osób chęć kupienia wyrazi może max 1 os. więc auto nie może byc w takim samym przedziale cenowym co 730, 735, 745...Po samym forum widać że taka motorownia mimo iz jest jest OK nie znajdzie wielu nabywców. Oczywiście tez jestem takiego zdania że cena nie gwarantuje tego że autko bedzie dobre, my tylko ostrzegamy o tym aby nie wpakować się na minę. Wycena ubezpieczyciela nie pokrywa się (praktycznie wcale) z wartością w realu tj. z wartością która jestes w stanie otrzymać od nowego kupującego..... TAKIE MOJE ZDANIE I NIKT Z NIM ZGADZAĆ SIE NIE MUSI ;)
2 ostatnie wypowiedzi popieram w 100% wcześniej miałem mondeo. Kupiłem je też dosyć tanio. Każdy mówił ze będę pchal w nie kasę, a przejezdzilem nim prawie 3 lata lejąc tylko paliwko i zrobiłem raz zawieszenie, ale porządne febi a nie jakieś chińskie zamienniki i fura latała jak marzenie