ja w lutym płaciłem za e65 745 600 zł a teraz gdy ubezpieczałem meganke 2 1.9 zapłaciłem 630 zł i zniżki 60%, delikatne przegięcie. Podobno ma być jeszcze gorzej......
Wersja do druku
ja w lutym płaciłem za e65 745 600 zł a teraz gdy ubezpieczałem meganke 2 1.9 zapłaciłem 630 zł i zniżki 60%, delikatne przegięcie. Podobno ma być jeszcze gorzej......
Oj tam nie narzekajcie, ja płacę 1300 funtów przy 70% zniżek za 730d:)
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Jeśli za którekolwiek auto przyszło by mi więcej jak 400zł to robił bym dym, i tak za e36 ~250zł e38 ~370zł. Nie wiem skąd wy macie ceny.
nie każdy mieszka w Sochaczewie...a wysokość składki zależy od wielu czynników, teraz już nawet od znajomych na facebooku I zdjęć jakie tam są umieszczane. Mam znajomych w IT w bankach I towarzystwach ubezpieczeniowych, więc informacje z pierwszej ręki.
Od znajomych na FB i tego co masz w lodówce😂😂😂
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
ale to tylko w nowych lodówkach z podłączeniem do netu. Ale masz rację o tym już nie chciałem wspominać.
Ja się zdziwiłem bo się okazało że najtaniej miałem do zapłacenia w PZU :-) (dodatkowa zniżka z pracy) ale i tak moim zdaniem dużo przy max zniżkach bo coś około 700zł na rok
U mnie stanęło na 967zł w Link 4... I tak sukces w porównaniu do pierwotnej propozycji przedłużenia w Proamie za 2029zł
Pogieło ostatnio ubezpieczalni. Ja w lutym samo OC w pzu za e65 miałem ok 640zł a wczoraj znajomy mondeo z 2005 chciał ubezpieczyć i wyszło 1003 zł ! Przy max zniżkach.
Kumpel bmw rok temu miał 5 tyś pakiet a w tym 7 !