Zjedź na parking i wklejaj foty z podróży :)
Wersja do druku
Zjedź na parking i wklejaj foty z podróży :)
Ratovnik no nie przesadzaj....;-) Emilyo wracaj szczęśliwie, ciesz się Bunią i w marcu przyjeżdżaj się chwalić na spota. Pzdr
Panie, tu większość czeka na foty, więc nie ma co grymasić :)
Zdychamy 2800 km w 36 godzin. Z moim rozklekotanym zdrowiem to wyczyn.
Bunia idzie jak rakieta...mechanicznie myślę, że żyleta, elektronika hula. Trochę niedomaga z zewnątrz, ma potencjał. Wiosną pogonię trochę rudej z blach i lakier do odświeżenia pójdzie
wysłane z mojego fona za pomocą Tapatalk 2
Gratulację zakupu, 750i E38 - Dla mnie jest w najlepszej postaci, mogłaby mieć tylko jasny środek (ale to już oczywiście kwestia gustu) :)
A przede wszystkim ZDROWIA!
Jak się reanimuję, to wszystko opowiem i wrzucę zdjęcia, które mam.
Teraz przedstawię się jak należy ;)
Z usterek jakie zauważyłem to, zdaję się padnięty czujnik PDC, bo włączam i piszczy przez dłuższą chwilę a potem cisza. Poczytam jeszcze na forum, ew. inpa. Na razie czeka mnie i tak latanie z załatwianiem papierów i rejestracją bryni.
Wielkie dzięki, za życzenia zdrowia!
Wiesz, myślałem o jasnej tapicerce, ale wg. mnie używany samochód to troszkę efekt kompromisu.
Ogólnie jestem zadowolony, ta czerń w buni i antracytowa podsufitka mają swój szadołowy klimat ;)
Ja jak szukałem E65 to czarny środek wykluczał zakup.
Ale ostatecznie zakupiłem Czarne z czarnym środkiem w Shadow-line i jestem mega zadowolony :)
Czekamy na fotki
Będą będą. Po podróży auto brudne. Dzisiaj wskoczę na myjnię, to potem trzepnę focie.
wysłane z mojego fona za pomocą Tapatalk 2