W takim razie znam kilka osób na forum dla których to nie powinno być problemem..Cytat:
Zamieszczone przez olejus
Kupujesz bez a za chwile masz .. :]
Wersja do druku
W takim razie znam kilka osób na forum dla których to nie powinno być problemem..Cytat:
Zamieszczone przez olejus
Kupujesz bez a za chwile masz .. :]
a wiec czekam na propozycje...moge udostepnic autko to przetestowania zalozenia grzanych pap zapraszam!!!!tylko szybko aby zima sie nie skonczyla,na serio czekam ;D ;D :]Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
Goń chłopaków bo tez ciekaw jestem :)Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
chlopaki gonie was...dawajci mi namiary kto to zrobi ...to bede meczyl te osoby na PW hehehe :D :D :D :PCytat:
Zamieszczone przez Aldik
Myślę, że nie tędy droga .. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
Napewno będziesz potrzebował parę godzetów typu przyciski i sterownik. Znam jedną osobę w Mikołowie która robi takie rzeczy i posiada tez duuużo części do BMW tylko nie wiem ile faktycznie prawdy w tym że te fotele są przystosowane.
no wlasnie wczoraj wieczorkiem przy spotkaniu w gronie paru forumowiczow :) doszlismy do wniosku ze:albo byla mata grzewcza wkladana albo nie :hah: stosunek glosow 3:3 ...wiec ...wiem ze nic nie wiem ;D ...podjade do Aso i moze tam beda wiedziecczy maty mam...chociaz nie robie sobie zludzen ze beda wiedziec....jakby co to dam tutaj znak...ahatiger jakbysmial numer tel do tego goscia to podaj naPW...dzieki
http://bmwfans.info/original/E65/Lim...1/ill-61_1979/
a jakbym zakupil taki przelacznik to ciekawe czy tamata jest czy nie ijeszcze jakis sterownik potrzebny ?czy tylko przelacznik numer 5???
Na tym linku, ktory podal Bezi, widac, ze kombinacja z tymi przyciskami jest ogromna, czy ktos moglby opisac do czego jest kazdy z nich, bo angielski.........ja mialem w szkole ruski ;(
no wiec patrzac na fote z numerem 9
idac od lewej gory to :
grzanie fote(3stopniowe)
wentylacj foteli(3stopniowa)
masaze(1stopniowe)
i te 3 przrawej to pamiec foeli jeden to znaczek z M jak Memory(pamiec) a potem 1 i 2
pozdro