"No i niestety drogi Adamie robi nam się mały bałagan,
bo taka lista już była, a Ciebie to nawet dopisałem na poz.6. "
chodzi drogi kolego o aktualizacje owej listy bo dawno byla robiona i moglo sie pozmieniac ale jesli jest aktualna to ok
Wersja do druku
"No i niestety drogi Adamie robi nam się mały bałagan,
bo taka lista już była, a Ciebie to nawet dopisałem na poz.6. "
chodzi drogi kolego o aktualizacje owej listy bo dawno byla robiona i moglo sie pozmieniac ale jesli jest aktualna to ok
[shadow=darkred:2e8b91dc60]Angus MacGyver[/shadow:2e8b91dc60] zwirek to miejsce parkingowe wysypane zwirkiem obok ikei po prawej stronie bodajze wjezdzajac od gl drogi jak cos pokrecilem panowie krakowiaczki wytlumaczcie koledze po waszemu hahahahha
.....czyli około 15 pod Ikea a potem to się zobaczy,knajpa wolna i miejsce na autka też sie znajdzie
po Centusiowemu [czyt Krakowsku] będzie po prawej szukaj żwiru i bandy beemek o 15 :)Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
a wszystko dlatego że ja w Ikei byłem chyba z 5 lat temu :D spoko będę tam :D:D:D
Nawiasem oglądałem troche galerii i filmików i moja Czarna Nienawiśc wypada troche blado z wyposażeniem, mam tylko telefon z bajerów :D
Acha - małe info dla ludzi spoza Krakowa, jadących od strony Olkusza i Katowic (trzebini).
Po przejechaniu przez rondo Kraka (obecne Ofiar Katynia) jak już będziecie na przeciw Makro, skręt na żwirek - parking Ikea w lewo, ale...
Czasem bywają długie kolejki aut do lewoskrętu do Ikea i Makro, więc w takiej sytuacji szkoda się ustawiać na lewym pasie i czekać, czekać....czekać.
w takiej sytuacji spokojnie jedziemy dalej prawym pasem, jakieś 400m dalej za światłami wjedziemy na górkę (na Azorach) i na węźle zjeżdżamy w prawo, na węźle zawracamy spokojnie i jadąc spowrotem za stacją Shell szybko i sprawnie skręcamy w prawo i jesteśmy na miejscu.
Sytuację dla przedstawiam na załączonym obrazku - mini mapka
http://img120.imageshack.us/img120/5...jazdse4.th.jpg
proponuje zmiane godziny z 15 na nieco wczesniej czyli 12/13 jako ze o 15 to juz ciemno i zimno a trzeba zobaczyc i obadac co niektore maszyny co reszta na to?
Dobrze kolega myśli, jestem za...
Na 12 - 13 to juz na bank nie przyjade...
Dla mnie obojętne. DOstosuję się
ja rowniez sie dostosuje :)