Sprawdzałem czy było info o wystrzelonych poduchach - bo to najważniejsze i nie było,
a więcej nie grzebałem bo uznałem że nie będe Cie stresował tym, że popowodziowe, po 3 gradobiciach no i że murzyni mieli tam skład coca... coli :D
Wersja do druku
Sprawdzałem czy było info o wystrzelonych poduchach - bo to najważniejsze i nie było,
a więcej nie grzebałem bo uznałem że nie będe Cie stresował tym, że popowodziowe, po 3 gradobiciach no i że murzyni mieli tam skład coca... coli :D
To dobrze, że nie sprawdzałeś bo murzynów przeżywałbym najbardziej :-D
Tapnięte z mojego GT-I9300
Koledzy co powiecie o tym autku może ktoś go zna ?
albo wie coś na jego temat ?
http://otomoto.pl/bmw-735-735-zamiana-C28932562.html
PLUSY;
- ładne drewno w połysku
- białe kierunkowskazy
- klasyczne felgi
- webasto
- zimówki w pakiecie
MINUSY;
- rok - przed upgrade elektroniki
- kolor - dla mnie srebrna nei robi wrażenia ale to moje zdanie
- szare skóry w środku - moim zdaniem zlewa się z autem i wyglada nieatrakcyjnie
- czerwone autko na BC - czyli cos popsute lub niewymienione na czas - czyli kolejny wkład pieniedzy
- brak wentylacji i masazu na przednich fotelach jest tylko grzanie - dla mnie to poważny minus zwłaszcza jak idzie o wentylacje
- 735 - dla mnie to za mały silnik do takiego auta wole zdecydowanie 745 lub 750
- gaz - nie jestem zwolennikiem tego napędu więc dla mnie minus
OCENA KOŃCOWA;
Autko ładne na 1 rzut oka, ale bez oszałamiającego wyposażenia, z pierwszych lat produkcji, ze stosunkowo najsłabszym motorem i w gazie,
ze zlewająca się z całością tapicerka, podany jest VIN więc można ustalić co ma dokładnie na pokładzie
zalecany komputer,miernik i czujność
w skali od 1 do 10 daje jej 4
No i skąd w tym roku na podłokietniku 2 przyciski ??
Z vinu wychodzi że tapicerka powinna byc w odcieniu nasca schwarz czyli czarna no i te dwa przyciski hmmm :)
To wnętrze poszło z nowszego auta najwidoczniej wraz z całym podłokietnikiem.
auto kombinowane na maxa, jestem ciekaw jego historii :)
Dealer czemu na maxa?? wymiana wnętrza to nie takie przestępstwo ;). Widzisz jakies inne zmiany??