:hihi: :hihi: :hihi: :hihi:
:hah: :hah: :hah: :hah:
po garach :hah: :hah: :hah:
pozdrawiam
bosman
Wersja do druku
:hihi: :hihi: :hihi: :hihi:
:hah: :hah: :hah: :hah:
po garach :hah: :hah: :hah:
pozdrawiam
bosman
Ja bym nie ruszał zawiasu.Jak będziesz startował ze świateł będzie Ci wahacze widać jak Sylwkowi po drodze do augustowa jak wkładał kick-downa :hihi:
Tak , zgadza się, ale wtedy były sprężyny od 750 wsadzone. Są wyższe o około 4 cm.
pozdrawiam
bosman
Witam.Fajna furka,też niedługo wymieniam przednie sprężyny,wygląd jest niezły niestety komfort jak w e30 :)
Bosman, ile sobie cenisz za te sprężynki które miałeś na bumie? Ja swoje oryginalne chce postawić pod ścianą i efektownie zglebować swoją liniecienia ;) Jeśli dobrze widziałem na fotosach i doczytałem co pisałeś pod nimi, to masz te sprężynki przycięte o 4cm, czy tak?
Nie , sprężyny są oryginalne. Aktualne sprężyny obniżają o 40mm od serii i są to sprężyny AP Sportfahrwerk , a zamiast nich zamówiłem oryginalne nowe sprężyny do E32 740 ponieważ te które dostałem dodatkowo do auta są od 750. Tak więc aktualnie mam 3 pary sprężyn na przód.
1 para to AP -40mm aktualnie założone na aucie
2 para to oryginalne sprężyny do 750, które nie są mi potrzebne
3 para to oryginalne nowe sprężyny do 740 , które będę zakładał
Mam nadzieję , że teraz napisałem laud and clear :)
Co do sprzedaży sportowych sprężyn mam już potencjalnego kupca.
pozdrawiam
bosman
Tak, teraz jest czytelnie ;) jakby się "potencjalny" rozmyślił, to ja jestem drugi w kolejce :DCytat:
Zamieszczone przez bosman
Będę miał na uwadze :)
pozdrawiam
bosman
Rąsia :)
Piękne E32 i wspaniały felunek(kultowy wręcz wzór BBS jeżeli się niemyle ;) )
Pozdrawiam :)
Witam bosmana,
auto naprawdę pro, E32 z szerokim ryjem to agresor, że wuj, także czekamy tu na Ciebie w Szczecinie na przejażdżki, bo szczerze mówiąc, nie powiem, że nie chciałbym zostać przewiezionym czarnym E32 z V pod maską.
Pozdrawiam