Ciężko coś doradzić, najprościej i chyba najrozsądniej będzie naprawić Twój silnik. Sprzedaż z pukającym motorem -zapomnij chyba że interesuje Cię kwota 15-20 tys. i o klienta może być ciężko-takie realia...
Wersja do druku
Ciężko coś doradzić, najprościej i chyba najrozsądniej będzie naprawić Twój silnik. Sprzedaż z pukającym motorem -zapomnij chyba że interesuje Cię kwota 15-20 tys. i o klienta może być ciężko-takie realia...
Chyba moje:mad:
Szkoda gadać. Silnik w proszku. Te wszystkie "płacze" w postach wyżej to zbierz razem i to właśnie jest mój silnik. Ale mówił "szeryf" że naprawi i da gwarancje. Więc robią a ja szukam banku co by go obrabować:(
Ciekawi mnie koszt remontu bo nie spotkałem się jeszcze z nikim kto by taką operację przeprowadził na silniku n62, pewne jest tylko to że tanio nie będzie ;/.
około 20 tankowań :D
na PW masz
8 tys okolo ? Jesli tak to i tak malo .
nie nie ja nie ma auta u kordylasa, ale machanika mam bardzo kumatego. Ogólnie ktos od kordylasa ma do mojego mechanika wjechać i zbadać co i jak, ale jesli chodzi o koszta to co tu mówić...Same tłoki oczywiście nowe 1000zł sztuka a gdzie reszta. Ja dzis siedzę i szukam silnika albo sam doł. Mi jeszcze doszły oczywiście wszystkie uszczelki bo szczeliło pod głowica, jedynie głowica cała
No i dzis pojechalem i kupilem nowe serce do e65 .. Silnik z 2004 roku z 645 115 tysi udokumentowany z gwarancja .. Mam nadzieje ze teraz sie troszke naciesze tym wielorybem