o ile było jeszcze KOGO ratować, ale to się dopiero okaże po dokladniejszych badaniach
Wersja do druku
o ile było jeszcze KOGO ratować, ale to się dopiero okaże po dokladniejszych badaniach
no tak moze i nie było wkoncu to tylko jej dziecko było... zrobi se nastepne... masakra
naprawde tak ciężko Ci idzie myślenie czy tylko udajesz? chodzi mi o stan dziecka po upadku. Niemowlę w tym wieku nie ma jeszcze zrośniętych płatów czaszkowych i upadek z wys ponad 1m na głowę, w dodatku uderzając o próg może się skończyć naprawdę bardzo źle. w niektorych przypadkach nie trzeba byc doktorem habilitowanym żeby ocenić czy ktoś żyje czy nie .
Jak powtórzą się teksty w stylu "naprawde tak ciężko Ci idzie myślenie czy tylko udajesz?" zamknę temat.
Każdy może wyrażać swoje poglądy i spostrzeżenia w sprawie. Każdy może mieć własne zdanie i może się nie zgadzać z innymi, ale to nie uprawnia do żadnej formy obrażania innych.
Uczcie się rozmawiać i dyskutować.
Panowie nie kłóćmy się ta kobieta była chora psychicznie takie osoby nie powinny mieć dzieci z tego co wiem dzisiaj była sekcja zwłok malej Madzi http://www.youtube.com/watch?v=KJTmHBYRuaQ
Przyczyną zgonu dziecka był tępy uraz tyłogłowia to była przyczyna zgonu malej Madzi :(
To na razie była wstępna sekcja. Na kompletne wyniki trzeba poczekać. Wg nie ważne czy to młoda czy dojrzała życiowa kobieta. Nikt kto ma sumienie nie zrobił by czegoś takiego. I tak jak pisałem wcześniej nie ma co jej tłumaczyć, że zrobiła to w afekcie. W szoku to ona mogła być dobę, później by pękła i sama powiedziała co się stało. Dla mnie to była czysta perfidia. Ale nie zdziwię się gdy uznają ją za niepoczytalną.
Ale panowie powiedzcie samo to wszystko dzięki Rutkowskiemu wyszło na jaw prawda ? to dlaczego Policja tak bardzo zgrywa bochaterow ?
Rutkowski jest jaki jest, tak jak pisałem wcześniej pozer. Ale jest ( a właściwie jego zespół ) skuteczny. Nie ważne skąd bierze informacje. Ważne, że to działa. Fakt, że z parciem na szkło trochę przesadza, ale jak by nie było to też jest dobra reklama. A to, że weźmie nagrodę za znalezienie... przynajmniej od rodziny nie wyciąga. Policja by jeszcze długo długo szukała... bo oni mają rutynowe działania, za które ogromne koszta ponoszą podatnicy. Ale jak życie pokazuje, rutyna bywa zgubna ( Magdalenka, sprawa Olewnika ).
No i oto mi chodziło Policja oni by szukali i szukali pojawił się Rutkowski i w zaledwie 2 dni wszystko się wyjawiwszy gdzie są zwłoki jak to się stało wszystko
Rutkowski jaki jest taki jest ale prawdy doszedł. A że woła o nagrodę to zupełnie normalne, przecież z tego żyje, nikt mu paliwa do samochodu darmo. Gdyby był kiepskim detektywem dawno temu by poległ, a jednak się utrzymuje. Uważam że nie cackał się z nią i dlatego pękła a tak nadal by grała ofiarę porwania dziecka.