Ja wpadnę na 100%
Wersja do druku
Ja wpadnę na 100%
Dzięki za spota! W sumie frekwencja jak przystało na stolyce się udała i to najważniejsze... :D
Także dziękuję za tych kilka wspaniałych chwil w tą pochmurną, wieczną i zimną niedzielę :)
nie no piekne autka :) zaluje ze mnie tam zabraklo ;)
ech. powiem wam że, jak mało by nas nie przyjechało, jak bardzo niesprzyjały by okoliczności przyrody itp to i tak kocham te nasze spoty!!!
w myśl przysłowia: lepiej z mądrym zgubić.....
obgadaliśmy pocztę polską, netię S.A., TP S.A. , POLICJĘ :D:D:D nawet chwilkę żesmy zamienili na temat: RARYTASY do 7er :D
DZIĘKUJĘ:
Wojtek - chyba nawet jednym słowem nie podziękowałem za udaną tranzakcję:) THNX
Anatol - za złombolka:) oraz jakże barwne opowieści na temat internetu i przede wszystkim o zarąbistej poczcie w Mysiaczusats :D:D
Ave Cezar - za punktualne (jak nigdy :D :D :D) przybycie
Grabol - za ciepły polar :D:D:D
Sylwia - za oglądanie samolotów w krzakach :D:D
i w ogóle dzięki za spota, bo jak zawsze miło jest pogadać z mądrzejszymi. :D
kilka fotek wrzucę jutro
no to cześć narazie pa :)
Ja również dzekuje za miłe spotkanie za tirem :D .Było jak zwykle zabawnie i ciepło (przez gruby polar) :D
Trzeba odczekać jak już lud praujący odpuści wszelakie centra handlowe :D
Do zobaczyska miło było Wasze facjaty zobaczyć :sarcastic:
Ha! i ja bylem, przejzdzalem.. patrze 7er, ale zadnej znajomej paszczy. Sie pochowali gdzieś!;) Wracam.. jade, staje kolo 125 na światłach.. patrze a tam anatol :)
Ja również dziękuję za spotaknie i miłą pogawędkę. Pogoda raczej nie sprzyjała ale nie o to w tym wszystkim przecież chodzi :-)
Jak każdego BMW :-) Uprzedzam jedynie że nie jest to wersja rządowa czy też pancerna a flagi osobisście zamontowałem po zakupach w ASO.