Hugosławek jak zwykle relacja szczegółowa ;D zdjęcia super ;) I ja też piszę się na zobaczenia grzecznych chłopaków w swoich grzecznych bummerach ;D ;D
Wersja do druku
Hugosławek jak zwykle relacja szczegółowa ;D zdjęcia super ;) I ja też piszę się na zobaczenia grzecznych chłopaków w swoich grzecznych bummerach ;D ;D
Hehe Hugo relacja pierwsza klasa :) podejrzewam, ze po tej drugiej części spotkania to Czarek by mnie wciagal do auta a to już nie byłoby łatwe :)
Ja się domagam normalnych fotek takich jak ostatnio na spocie :D:D:D:D
http://img442.imageshack.us/img442/815/imag0197o.jpg
hi hi hi
:D:D:D:D:D:D
Dzuda ty Brutusie:D
zdjątek więcej nie budiet przynajmniej z mojej strony :(
Ahaha ,następnym razem będzie lepiej :becky:
O proszę jakie ładne zdjęcie :-)
Spoko, spoko - to jest ogólnie dostępna część Forum ;D Tu tylko te cenzurowane ;D
Łeeee stary nr Classicauto macie na stole :D .Gdybym dotarł to w szoferce mam nowy grudniowy :D .Następnym razem będe jak ostatnio z kierowcą .... i ze styczniowym wydaniem :cool:
że tak się spytam:
panowie, czy miejsce odpowiadało???
wg. mnie pub jest przyjemny i niedrogi. poza tym nie ma problemu z rezerwacja. jest miejsce (no chyba że jedną salę vipy zajmują)
i czasem nawet mają resztę wydać :D:D
5minut od metra, 5minut od arkadii.
już widzę jak Wojtek pisze śmiejąc się, że niby promuje to miejsce bo jest prawie pod moim blokiem :D:D
P.S. Anatol nie wiem czy wiesz ale następny spot jest u Ciebie w Mysiaczusets.
Jak dla mnie miejsce fajne bo i z dojazdem łatwo a i parking jest obok w arkadii :)