To też była akcja :D .
Ale nie o tej mówię !!! Gdy już jechaliśmy do knajpki Wybrz. Kościuszkowskim, przejechaliśmy przez tunel i potem część osób wjechała na Trasę Łazienkowską i z niej na pl. Na Rozdrożu.
Wersja do druku
To też była akcja :D .
Ale nie o tej mówię !!! Gdy już jechaliśmy do knajpki Wybrz. Kościuszkowskim, przejechaliśmy przez tunel i potem część osób wjechała na Trasę Łazienkowską i z niej na pl. Na Rozdrożu.
hehe a to juz wiemy za kim tak pojechalismy ;D
Na rozdroże pojechaliście za mną :D
A to dlatego, że ktoś odbijał ze spotu i skręciłem za nim. Po chwili się zorientowałem i z przerażeniem dostrzegłem że wszyscy pojechali za mną :) Za mną stała Łódź i przez CB poprosili o pokierowanie i właśnie chyba Wojtek nas wyprowadził na prostą :) THX
aaa to teraz wiem dlaczego stałem na zakręconej pochyłni 30 stopni i widziałem tristeze który ma oczy "bez orientu" i blokuje ruch na wylocie :)
Tristeza - ale i tak gdzieś z Pauliną zaginęliście potem - bo w knajpie Was nie było... :(
No niestety nie wytrzymałem nacisków pasażerów i pod groźbami karalnymi z ich strony odbiłem na Janki do skunksa tfu.. Sfinksa :)Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
PS Michał masz pozdro od Pauliny :)
A Michał jeździł furą i cynił zimnym łokciem po amerykansku :D
Cytat:
Zamieszczone przez tristeza
Bezprawne oddalenie sie od grupy zorganizowanej grozi restrykcjami dostepu do forum - jak dla ciebie trzy dniowa blokada wchodzenia na forum i organizacja trzech nastepnych spotow w Warszawie ;D ;D ;D ;D ;D
Dzisiaj spot w Warszawie oceniam lepiej niż 29.03.2008r. może dlatego , ze nie chce mi się jeść i "toalety" :D
A jaki nick ma kolega który zmusił policjanta do kontroli ?? Bo o ile dobrze pamiętam to chciałem mu dać migacz ale nie chciał pomarańczowego :D
@Tristeza - dziękuję, pozdrawiam również :)
@Olejus - ja i zimny łokieć? przy tamtej pogodzie byłby raczej mokry :D I co znaczy "cynić", to jakiś slang dolnośląski?