Magdaleno Jarek doczytał już teraz wiem o co chodzi ty mały potworku :D Tomek ci mówił że z tyłu masz nivo ?
Wersja do druku
Magdaleno Jarek doczytał już teraz wiem o co chodzi ty mały potworku :D Tomek ci mówił że z tyłu masz nivo ?
Jakiej chłodniczki Extino? Ja tam u siebie nie widziałem żadnej,a wydech już mam wyrównany:D i "belkę" :D
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Chodzi o chłodniczkę oleju w automacie bo w 740 znajduje sie ona miedzy skrzynią a silnikiem niestety. Element nr 1
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...n_oil_cooling/
Z własnego doświadczenia wiem, że chłodniczka jest bezpieczna. Najpierw jest pałąk, który ją ochroni a potem jeszcze rury wydechu i pokrywa skrzyni, która przyciera w pierwszej kolejności ;)
Powiem Ci Magda, że zestaw hardcore. W codziennej jeździe praktycznie niepraktyczny. Ale rozumiem, że Czarnula nie jest do codziennej jazdy :D Czekam na foty!
O cholerka ja cały czas myślałem że to m30 O_o ,teraz już wiem co za chłodniczka i czemu jej niemam :D
Sent from my Desire HD using Tapatalk
jarek88 - tyłek skopie mordo Ty tak od początku wiedziałam ze jest nivo ( nigdy mnie nie doceniasz :( )
e32maciek - M30 ;D ? za mało ... heh powiedzmy ze Vka to jest coś co mnie kręci.
tuczi77 - tak wiem , ze jest to hadrcore ale twarde amory będą ja trzymać , poza tym idę w German a nie w 'auto rodzinne' i wiem czym to smakuje .
Do jazdy na codzien mam E30 i mitasubiszi Colta :)
Zdjęcia na pewno wstawię jak będzie już zrobione , narazie czekam na amory bo idą dopiero niestety nie było od reki B8 do tego auta.
Śliczna Siódemeczka :) Do zobaczenia na zlocie :)
piękny zestaw maju ;) :) ;)
Widziałem dziś to piękne V8 na bronowickiej jak skręcała w piastowską. Zrobiła na mnie duże wrażenie a szczególnie tynie fele i ogólny stan auta:) A też słyszałem że już nie korzystasz z usług z myjni na piastowskiej bo Ci źle domyli czy coś tam:(