Heh...ale masz wycackane to "wozidełko"...i ładniutki ten kolorek...:bounce:
Wersja do druku
Heh...ale masz wycackane to "wozidełko"...i ładniutki ten kolorek...:bounce:
W zeszlym numerze "Motor" jest artykul o uzywanych W124... Piekny Mercedes! W takim stanie to juz praktycznie rodzynek... gratuluje :)
tydzien temu rowniez zakupilem w124 E 260 z 1989 roku, od dziadka, dlugi czas stalo. zero rdzy, jedynie na masce zszedl klar. skorki jak nowe, zawieszenie miodzio, wszystko lacznie z klima i elektryka dziala jak nowe. a jezdzi sie jak na porzadnym wypoczynku:)
Dzuda co Ty wypisujesz...udzielam sie na tym Forum od lat i wcale tak nie jest...przede wszystkim stan auta jest brany pod uwagę a silnik i wyposazenie to kwestia drugorzędna.Pewnie,że zdarzają się tacy co tylko konie mechaniczne się dla nich liczą i czy fotele mają elektrykę ale i na tym Forum takich osób nie brakuje,nie stawiaj chłopaków z Forum MB w takim świetle....a tak na marginesie to Twój 124 jest w super stanie...tylko pozazdrościć...moje 124 wymaga troszkę dopicowania ale klimy też nie ma i nikt mi tego na tamtym Forum nie wytykał.Zresztą wiekszośc W124 tam jest z mniejszymi silnikami i bez wyposazenia zatem dziwi mnie,że takie wrażenie odniosłeś.Pozdrawiam.A jeszcze takie pytaniko Dzuda...widzę,że Twoje W124 jest kompletnie bez rdzy a powiedz jak wyglądaja progi w miejscu jak sciągnie sie te kwadratowe korki pod lewarek bo w moim tylko tam się ruda zgnieżdziła no ale moje 124 od początku istnienia w Norwegii a tu dłuuuuga zima i tony soli...w Twoim pewnie jest tam czysta jak łza...jeszcze raz Pozdrawiam.
Ja tam napisałem 5postów i jakoś nie chce mi się odwiedzać tamtego forum. No nie ważne.
Wracając do tematu.Po ściągnięciu tych zatyczek nie ma kompletnie żadnej rdzy.No jakoś tak się uchronił przed rudą :smile: Myślę teraz nad jakąś fajną felgą
30sek to ma teraz :sarcastic:
Dla mnie nie musi nawet do setki się rozpędzać :686: jak bym chciał to bym założył np z e-klasy 3L d 24V,ale po co ?:) Wystarcza mi to co jest
Bo te co sie do setki rozpedzaly to teraz cale pognite sa :D Widocznie w Mercach rdza ma zwiazek z osiagana predkoscia ;)