Jak byś kolego czytał ogłoszenia a nie tylko patrzył na zdjęcia to byś wiedział że już jest sprzedana od pięciu dni
Wersja do druku
Gafa ;| nie dojechałem do końca ogłoszenia, tylko przeczytałem i obejrzałem zdjęcia.. (niżej nie jechałem) Sorka ; ) No i chyba tak zrobię, że jednak upatrzę 7er i pojadę pooglądać, nie napalę się tylko na spokojnie sobie je pooglądam w szczegółach..
Ocena aut ze zdjęcia jest jak wróżenie,w rzeczywistości ładne zdjęcia mogą okazać się zwykłym parchem w realu,i na odwód.Trzeba się zebrać i jechać oglądać,i mała rada,nie lataj po kraju,wybieraj ogłoszenia koło siebie,bo po kilku wyjazdach okaże się że wydałeś kupę kasy na paliwo,bilety,itd.
A takie małe pytanie.. jakbym np. ja albo ktoś z forum was poprosił o zobaczenie np. VW Passata w okolicach danego użytkownika to byście pojechali go oglądnąć czy tylko 7er?
Passat - szrot :] polecam E36 najlepiej touring za 14 tys zł dostaniesz zadbana doinwestowana ładną sztuke.
Lub Mietka W124/ E - klase - serwis za śmieszne pieniązki.
Nie mówię konkretnie o Passacie :) ale np jak by ktoś był z gdańska a np. jakaś korzystna oferta Mietka C klasy byłaby w Sopocie to czy ktoś by pojechał go zobaczyć ; ) bo chyba z Lubina(parędziesiąt km od Wrocka) nie opłaca się tyle jechać żeby zobaczyć auto :) chyba rozumiecie o co mi chodzi :)