Ja natomiast panowie jak dorka proszę o fory, ponieważ nigdy w życiu nie siedziałem za sterami takiego bolidu, i nie śmiać się jak będziecie mnie trzeci raz dublować na torze :D :D :D
Wersja do druku
Ja natomiast panowie jak dorka proszę o fory, ponieważ nigdy w życiu nie siedziałem za sterami takiego bolidu, i nie śmiać się jak będziecie mnie trzeci raz dublować na torze :D :D :D
a ja mam pytanie organizacyjne odnośnie spotu , do ktorej moze potrwac ??
bo nie wiem czy isc do pracy na rano i potem przyjechac czy najpierw przyjechac i pojsc odbebnić popołudniowke :P
Jak sie rozpocznie o 13 to conajmniej ze 2 - 3 godziny potrwa,zależy kiedy nam się znudzi :PCytat:
Zamieszczone przez k i v i
Informacja z ostatniej chwili, [shadow=red:2b5861dc98]dzis o 20 zamykamy [/shadow:2b5861dc98]liste uczestników jeżdżących,
prosze o wpisywanie sie na liste kto oststecznie jeżdzi:
[shadow=green:2b5861dc98]może jeżdzić tylko 10 osób za jednym razem - więc ta liczba jest optymalną[/shadow:2b5861dc98]
1 Wiktor
2 ADASIO
3 ...
odnośnie tzw. FORY - będzie 1 runda zapoznawcza więc każdy z uczestników będzi mógł wyczuć o co chodzi ,jak zachowuje sie gokart,jak szybko sie tym da jechać,poznać tor itd - więc spokojnie :cool:
Informacja z ostatniej chwili, dzis o 20 zamykamy liste uczestników jeżdżących,
prosze o wpisywanie sie na liste kto oststecznie jeżdzi:
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 .....
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 ........
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 200FY
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 200FY
6 OLEJUS
7 k i v i
8 Sebek
No ładnie dorki juz nie wpisali :( a na marginesie ja juz byłam na liście ale ok :x
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 200FY
6 OLEJUS
7 k i v i
8 Sebek
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 200FY
6 OLEJUS
7 k i v i
8 Sebek
9 dorka
10...
Zatem z chętnych którzy deklarowali chęć jazdy brakuje tylko DEWONA (Mam nadzieję że się dopisze)
LISTA ZAMKNIETA (OSOBY JEŻDŻĄCE)
Dla osób chcących sie spocic miejsce się zawsze znajdzie
PS:
taka mała prośba czy ktoś z kibiców będących na spocie może wiąć aparat i porobic fotki jak my jeżdżący będziemy się wozić??
bo takie zdarzenie należy udokumentować!
Dziękuje z góry za pomoc!
To co, może spotkamy się na tych trzech stawach i razem pojedziemy do Tychów co by nie błądzić, ja nie znam terenów :)