To nas (spytam co z Jeztim) lub tylko mnie zawiniecie juz standardowo z pod auchana w mikołowie o ile tamtendy pojedziecie ;)Cytat:
Zamieszczone przez tiger81
Wersja do druku
To nas (spytam co z Jeztim) lub tylko mnie zawiniecie juz standardowo z pod auchana w mikołowie o ile tamtendy pojedziecie ;)Cytat:
Zamieszczone przez tiger81
Jak sobota to moje szanse spadly ze 100 % do zera :( ...niestety o 10.00 w sobote egzamin na Uniwerku...pozdro
To dawaj po egzaminie dasz radę... :D z Wroca spokojnie za godzinkę z hakiem zalecisz...
Dokładnie Gąsior dawaj po egzaminie :D
No i byłem rezerwować lokal, wszystko ustalone i zaklepane. Każdy będzie mógł spokojnie sam zamówić to na co będzie miał ochotę, bo podawanie jakiegoś "koryta" czy tego samego wszystkim moim zdaniem to przesada (wybór jest duży... a to nie chrzciny czy komunia) troszkę dłużej to może potrwa ale przecież my będziemy tam i tak chwilkę siedzieć :D . Od godziny 15-tej 9 lutego (SOBOTA) mamy rezerwację bez ograniczenia czasowego (ma to jeszcze jeden plus, że nawet jak będziemy wcześniej nic wielkiego się nie stanie).
Myślę, że to najrozsądniejsze rozwiązanie. :)
www.rajcula.pl
oj nie no gasior egzam zalicz i dojezdzaj!!! bez dyskusji oczywiscie..
Wcale sie nie zdziwilem ze go nie bedzie :DCytat:
Zamieszczone przez szwed147
może ekipa wrocławska pojedzie wspólnie, kolumną?
ustalmy miejsce i godzinę wyjazdu z Wrocka.
1. Pablo -3 osoby obiadek
2. EVAN ( 1 osoba )
3. trolu ( 1 osoba )
4. Aldik
5. jedrych26
6 Kronos 1 osoba
7. Olejus 1 osoba obiad
8. Anatol
9. Szwed147
10. Gąsior
11. Sebek
12. Greg
13. Tristeza (najprawdopodobniej 2 osoby)
14. Tiger
15. MiBhell
16. raf_jez
17. bonopingwin 1 osoba
bono mysle ze mega pomysl.. powiedzmy, ze tak ok 8.30 pod kfc (wstepnie oczywiscie, nie wiem jak z reszta zalogi)