Krzysiek sory ale wygladaja jak 17-calowe
EMKI !!!!!
Wersja do druku
Krzysiek sory ale wygladaja jak 17-calowe
EMKI !!!!!
EEE źle to wygląda :(
Ale te co podałeś są genialne -> http://cgi.ebay.de/21-zoll-Breyton-S...QQcmdZViewItem :cool:
Musial bys opuscic jeszcze przod bo stoi wysoko i bedzie miodzio.
kurna no lubie Breytona, ale 19 cali to zdecydowanie za malo dla tej felgi - musza byc minimum 20 zeby dobrze wygladalo... tak szczerze mowiac to najlepsze byly te 20-tki, ktore miales w zeszlym roku :P
hehe...tak tak te 20" byly prawie idealne do e38... prosta linia ;)
Alpiny sa ponadczasowe i bardzo bardzo pasuja do lini e38...
eMki to chyba jedne z ladniejszych 19" i jak narazie one sa u mnie w rezerwie , a jak ktos madry powiedzial do lata moze sie wiele wydarzyc ;)
Ja stawiam na M-ki :] , w porownaniu z Breytonkami duzo lepiej wypadaja.
7ka abstrac***ac od kwestii wizualnej na breytonki bedziesz zmuszony ze wzgledu na szerokosc felgi zalozyc duzo szersze kapcie a nie zapominaj ze masz tylko niecale 200koni pod maska wiec beemka bedzie sie meczyc na takich "walcach", takze w kwestii technicznej M-ki tez maja u mnie + ;)
Osobiscie uwazam jednak ze oba wzory niezbyt pasuja do E38- ale wiadomo rozne sa gusta ;) jakby sie wszystkim to samo podobalo to byloby zbyt nudno na swiecie :D
masz racje Bosie ;) ale ja bym na 10J i 11J zalozyl te same opony co na emki.. 255/285
ale nie zaloze bo tez mi nie leza Breytony...musialem zalozyc inaczej bym gdybal itp...
takze z tych dwoch rodzaji wybieram te trzecie Alpine :hah: (moze kiedys sie trafia) ale jak narazie jezdze na 17 zimowych,potem ja nic nie bedzie ciekawego... oczywiscie eMki beda na sezon 2008 ;)
Jasne oponki w tym romiarze tez wejda, ale efekt bedzie napewno nie na miare E38, no powiedzmy ewentualnie godny jakiegos Golfa 3 z oponkami na feli z "cyniarskim" :D ranciorem gdzie zeby nie trzec oponami o nadkola zbyt waska opona musi byc rozciagnieta na feldze, takze osobiscie odradzam :)
Bosie...efekt bylby identyczny jak u macka777 ;) widzialem to na zywo i bardzo ladnie to wyglada,wiem o czym mowisz mi tez taki styl sie nie widzi ale w tym przypadku 255/285 naprawde miesci sie w granicach przyzwoitosci ;)
Breytony wymiatają ale wyglądają na strasznie małe. M'ki wyglądają spoko ale jednak trochę takie zbyt "łagodne" na e38 Najlepsze były by te co pokazał na 1 stronie AdamBMW.
Pozdrawiam