Musze przyznac ze nie spodziewalem sie az tak duzego spadku sily Pudziana juz po pierwszym starciu... :shock:
Wersja do druku
Musze przyznac ze nie spodziewalem sie az tak duzego spadku sily Pudziana juz po pierwszym starciu... :shock:
Siłę ma niczym czołg, ale z kondycja niestety jest gorzej. No ale znając jego zapał chęci mysle ze bedzie nabierał nie tylko siły ale i kondycji.
Gratulacje sie naleza bez apelacyjnie.
Heh... Widać że kondycji zero... Niech tylko trafi na cro cop-a, tylko jeden strzał z lewej nogi:hah:
A tak ogólnie to nic nie pokazał...
.........................
Jak zdobywał mistrzostwa świata, to było ok. Dajmy mu trochę czasu, uparty jest to może coś więcej nam za jakiś czas pokaże.
Nie ma co - gosc z minimalnym doswiadczeniem i co by nie mowic ale slaba technika a wygrywa z "wyjadaczem" MMA, takze full szacun!!
Wiadomo ze sila to nie wszystko ale jak widac jeden z waznieszych czynnikow :]
Co to bylo? Jeszcze jedna runda i cos mi sie wydaje ze japonczyk mialby kolejne zwyciestwo na koncie. Pudzianowski wygral tylko dlatego ze wiekszosc walki prelezal na kitajcu uniemozliwiajac mu zrobienia czegokolwiek. Wszyscy widzieli jak wyskoczyl z cepami a pozniej przysiadl. Osobiscie nie lubie pudziana przez jego pewnosc siebie myslal ze jest niepokonany to sie zdziwil. Kolejna walka za dwa tygodnie. Po tym co dzisiaj zobaczylem cos mi sie wydaje ze bedzie w plecy. Widzieliscie mine Najmana?
Chciał walczyc z Lesnarem a z tej klasy zawodnikiem sobie nie mógł dac rady. Za dwa tyg Silvia go zaje...e. I bardzo dobrze. Za to jak zwykle walka Mameda to była klasa. To jest fighter.
Myślę, że po dzisiejszej walce, ci co tak stawiali na to że Pudzian szybko będzie mistrzem świata MMA trochę wyluzowali ;) Moim zdaniem szkoda że były tylko 2 rundy, chociaż trzeciej Pudzian mógłby nie przeżyć, bo po pierwszej sapał już jak parowóz ;D
A ten japończyk, to żaden wyjadacz MMA... Do tej pory walczył tylko z jednym bardziej tytułowanym zawodnikiem z którym z resztą przegrał (nie pamiętam nazwiska), więc jak dla mnie żaden szacun dla Pudziana.Taki David Oliva walczący trochę wcześniej by go zmasakrował.
Życzę Pudzianowi jak najlepiej. Bardzo cenię u niego Patriotyzm. Gość walczy dla Polski.
Żeby w tym kraju więcej takich ludzi było...