1. Możesz przełączać kiedy chcesz.
2. Jest taki ze śnieżynką np. u mnie. S - E - *
Budowa wewnątrz jest taka sama, różnią się tylko tym trójkątnym wtykiem od spodu, ale jego można wyłamać.
Wersja do druku
1. Możesz przełączać kiedy chcesz.
2. Jest taki ze śnieżynką np. u mnie. S - E - *
Budowa wewnątrz jest taka sama, różnią się tylko tym trójkątnym wtykiem od spodu, ale jego można wyłamać.
Że sniezynka też były w e32 mam taki w 740
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
W E32, ze śnieżynką instalowany był tylko w wersjach z silnikiem M60. Taki sam był jeszcze tylko w E34:
http://www.realoem.com/bmw/pl/part?i...&q=61318350352
W E36 jest inny od spodu:
http://allegro.pl/przelacznik-automa...283651861.html
dzięki wszystkim za pomoc :becky: mam jeszcze na stanie taki który ma u góry S u dołu M a środek się nie wciska i nie ma żadnego oznaczenia a klawisz nie jest wklęsły , trybu M nie będe używał bo po co a jeśli mogę między E a S dowolnie kombinować to sprawdzę to , mam nadzieję że skrzynia wytrzyma
M tylko w zimę, skrzyni nie uszkodzisz, polecam wymienić olej w ASB, wypowiadałeś się w grudniu 2014 w moim temacie, że będziesz robić ;)
no w tym miesiącu dopiero :RpS_biggrin: olej nie jest na widok zły , poprzedni właściciel niby to robił , skrzynia działa moim zdaniem poprawnie bez szarpania itd więc nie jest to pilna sprawa ale będzie zrobione tuż tuż , auto nawet z przyczepka plandekową smiało jechało ( odwiedziny u Irka ) więc zrobię to profilaktycznie dla spokoju bo jak jest ok to lepiej pilnować teraz niż potem szukać szkrzyni
Może ktoś się wypowiedziec na temat firm które regenerują przekładnie kierownicze? Moja z M60 jest już na wykończeniu, nie chce kupowac żadnej używki, tylko oddac tą do regeneracji. Może ktoś polecic jakiś sensowny zakład?
No właśnie faktycznie znaleźc "dobry" oryginał graniczy z cudem, każdy zachwala, a tak naprawdę będą nie wiele lepsze od mojej, lub nawet gorsze.
Kubcikus, poszukaj tematu o przekładniach (niekoniecznie do E32). Bartek (ttrol) polecał tam jakąś firmę z Bydgoszczy chyba...