Przepraszam że się nie pojawiłem ale maj jest bardzo ciężkim miesiącem w gastronomi. w tygodniu dużo rooty, a do tego weekendy robimy komunie. Następnym razem na pewno się spotkamy.
Wersja do druku
Przepraszam że się nie pojawiłem ale maj jest bardzo ciężkim miesiącem w gastronomi. w tygodniu dużo rooty, a do tego weekendy robimy komunie. Następnym razem na pewno się spotkamy.
I jak bylo, kac puscil?;)
Sent from my iPad using Tapatalk
Więc.....niedziela była w miarę dobra chociaż coś tam było czuć że się wypiło. Ilości nie były jakieś duże ale alkohol dostępny w lokalach jest marnej jakości i to dlatego były takie odczucia.....A sam spot bardzo udany w sumie nie mogło być inaczej....popite pojedzone pogadane i o to chodzi ;-).
A teraz info dotyczące spotu majowego......
Robimy spota w tą środę tj. 14.05.2014r. godzina 19 bądź 20, miejsce najlepiej by było pod Narodowym ale pogoda ma być marna więc alternatywą może być "ulubione" Tesco na Fieldorfa. Robimy listę chętnych i w środę zdecydujemy co i jak.....
1. MC1
2.
...albo zajebisty poziom H na Arkadii ;)
1. MC1
2. Pawel'88
Ja będę mógł dobić dopiero około 21, więc nie wiem czy jest sens, więc niestety tym razem muszę odpuścić :-(
Ja moge podjechać po 20 ale glosuje na Arkadie poziom H. Idealne miejsce. Yaro to podjedz po 21.
1. MC1
2. Pawel'88
3. Szatann
No to zróbmy o 20 i Jarek wpadaj godzinę później
Spoko, zobaczę jak się tam z czasem wyrobię, ale jakby co, to niestety przyjadę mondeo
Obiecuje tym razem się pojawię
1. MC1
2. Pawel'88
3. Szatann
4. BAJA
Edytuj posty!
1. MC1
2. Pawel'88
3. Szatann
4. BAJA
5. Yaro (dawaj nawet tym mondełem)
Reszta co?