Andrzej zrób jeszcze drzwi i będzie git. :D
Wersja do druku
Andrzej zrób jeszcze drzwi i będzie git. :D
Wygląda mega :)
Bardzo mnie to kusi teraz :)
ale dalej jest wąsko :what:
Aurel to że masz 10J nie zienia faktu że Maćka miażdży Twoją ;)Cytat:
Zamieszczone przez aurel
Dzisiaj jest wąsko ale jutro może być 11J :P
Ważne że wózek jest kozak :] Koła to tylko dodatek, wole ładną na 8,5J niż paścia na 12J
Maciek szacun :hihi: w wakacje na bank się wybiorę moją babcią do Ciebie na fotorelacje :564:
..hehe fotorelację czego? ;) wpadaj może akurat będziemy mieli wolny pokój na przekimkę dla was-bo studenciaki wyjadą pewnie na lipiec-sierpień..Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
...To się pointegrujemy :medit:
..Aurel no nie jest jeszcze tak jak ma byc :P ale zostawiam to na zimowe wieczory-trzeba wyrwac jakieś porządne koło w dobrej cenie,pierw je poszukac,odnowic,grzebane nadkola będą pewnie itd..i tak do lakiernika będę śmigał bo mam wgniota na tylnych drzwiach i purchla na tylnym nadkolu-to zrobię to wszystko za jednym zamachem jak auto będzie zimowac :]
peace&love
Fotorelację naszych 7 :D Przydałby się jeszcze Tuczi ;)Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Bandziora jak się patrzy ;)
Też widzę,że z Ciebie maniak ;D ;D ;D
A wystarczyło nakleić na przednią szybę naklejkę tuning a na tylną pionier he he :what:
GRUUUUBO Wygląda ;)
Szacun
Ja ze swoją terenówką nie mam co się mierzyć z Wami, ale dziękuję za pamięć. Poza tym jeszcze do towarzystwa najlepiej pasowałby chyba Lookas ;DCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Cytat:
Zamieszczone przez tuczi77
..Mam tu takiego jedne złotko na seryjnym zawiasie :) 740iAL,BBS RC,bufallo skórka i ogólnie by pasowało :cool: prawda Jurij? ;D
No u mnie będzie trzeba najpierw popracować nad osłonami na chłodniczkę skrzyni biegów bo 740 to jest chyba jedyne e32 , w którym chłodnica jest pod autem i wystaje bardziej niż miska olejowa. Strach ją trochę stracić ale tak czy siak...Sprężyny czekają w garażu :) Będzie nisko...
Co do Twojego auta Maćku to wiesz co mi się w niej podoba :)
Jurij ale twojej dobrze tak jak jest :) taki czołg długi i pochromowany :cool:
sliczny masz ten kolorek, ja mam podobny :]
gratuluje jedna z najladniejszych e32
Maciek Betka rarytasik, dopieszczona ,aż mam niedosyt ,że tylko tyle zdjęć ujawniłeś publicznie na forum.. MAŁÓ !!
......................
Jak dla mnie, najpiękniejsze E32 na forum :]
Jest śliczna
Daje radę :D
ona jest przepiękna !!!!!!!!!!!!!! :] :] :] :] :] :]
coś pięknego <3
m a s a k r a !! :-)
hehe dzięki wszystkim.Aktualnie pudło stoi na kołkach ze zlanym olejem ze skrzyni,wywaloną tapicerką bagażnika i bez halgenów i kierunków :hah:
..Ps.dostałem ciekawego maila z "BmwTrends" ale niechę zapeszac :]
no bez przesady , moja ładniejsza :x :D ;)Cytat:
Zamieszczone przez FuBu
fura kozak , tak 3maj
pozdrawiam
No to może byśmy ją w końcu zobaczyli co?Cytat:
Zamieszczone przez LoLo
wiedziałem , że tak będzie ;)Cytat:
Zamieszczone przez tuczi77
a i e32maaaciek nie chce odpuścić ;(
cierpliwości
mam nadzieje ze zobacze na zywo w Slesinie to cudo
Wygląda pięknie ! Fotki też rewelka ;)
Maciek, choć muszę przyznać, że rzadko E32 robią na mnie wrażenie - to Twój egzemplarz totalnie wyłamuje się z tej reguły. :cool:
"Keep up good work", jak mawiają na zachód od nas ;D :papa:
Co niektórzy pewnie się domyślaja jakiego. Ale spoko poczekamy na konkrety od Ciebie. Faktycznie najładniejsza E32 na forum.Cytat:
Jedna z 2 najpiękniejszych E32 na forum ... Nic więcej.
no już nieprzesadzajcie z tym że najładniejsza,jest naprawdę sporo sztuk na tym forum które są naprawdę bomba,tylko właściele zamulają z wrzucaniem zdjęc :hihi: jeszcze mam trochę drobiazgów do ogarnięcia które burzą mi koncepcję :] ale do przyszłej wiosny już chyba ogarnę każdą śrubkę co mi się niepodoba,wgniecone drzwi itd :hah:
Z ciekawości - czym myłeś silnik?
Ja od dłuższego czasu stosuję K2 i pędzelek - idealnie czyści aluminium. Minus tego że po spłukaniu zostają białe ślady na elementach gumowych - plus że można je szybko zlikwidować środkiem do pielęgnacji elementów gumowych.
Nieźle wyszło ;)
Powtórzę sie najpiękniejsze E32 na forum. No właśnie czym myjesz serce? Rozwin temat przyciemnienia halogenów i kierunków.
Pięknie, pięknie,pełen szacun :)
Jak najdalej od nonsensu którym jest motoryzacja z przyblokowych parkingów!Cytat:
też bym się przykleił do tego. Nie wiem czy zrobić samemu przyciemnienie czy kupić dymione. Naklejałeś folie? sprayem? czy jakaś inna technika?Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
Jak zwylke odpowiedz klasyczna - piekna fura :cool:
staniu, ja u siebie uzyłem mitopa na przednie kierunki dolka delikatnych warstewek a do przyciemnienie halo trzeba rozkroic klosz od lampy i srodek zamalowac na czarno wraz z obudową soczewki
..............................
Czyli znowu nasz zauroczysz swoją e32.Cytat:
P.S. Przez Ciebie mam kompleksy ;)