Foty mistrzostwo świata :medit:
Wersja do druku
Foty mistrzostwo świata :medit:
robiąc małe OT jestem ZA winietą :)Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Autko przeszło delikatną polerkę (jeszcze nie po całości). Drażniły mnie wszechobecne rysy. Fotka z odbiciem od drzwi prezentuje właśnie drzwi po spolerowaniu (jeszcze można tam sporo zdziałać, ale i tak jest o niebo lepiej). Cieszę się, że się udało zdążyć przed ulewą (a była konkretna). Wbrew temu, co pisze Damias, auto jest nadal czyste - wosk robi swoje ;) .
Nie tylko kiepskie, ale też niedostosowane ;)Cytat:
Zamieszczone przez WojtekD
A to, że faktycznie mój obiektyw nie należy do czołówki (no chyba, że odwrócimy klasyfikację), nie jest tajemnicą... Jak tylko finanse pozwolą, będzie lepiej.
Winieta skupia też oko obserwatora na centrum kadru. Czy słusznie? W tym przypadku kadrowanie jest skupione centralnie na obiekcie, więc nie przeszkadza, a wręcz naprowadza oglądającego na cel :)
gratki sesji !! doooooooo blooooga z nimi :]
tak jak Irek zauważył też używam winietowania podczas zmniejszania fotek- dla mnie mega
hej
jak dla mnie super sesja a zdjecia naprawde ladne :) gratki
rewelacja , pozazdrościć lakieru , no i masz oko do robienia zdjęć
Panowie, dziękuję za miłe słowa. ;)
Staram się po prostu utrzymać auto w sensownym stanie. A że ostatnio nadarzyła się okazja do zrobienia fotek w plenerze, to nie omieszkałem tego faktu wykorzystać. :D
sylwekk , TaDeuSz przy Tobie czuje się jak młody TaDzio :D
Wspaniały samochód i świetne modyfikacje. Masz może fotorelacje z prac nad podświetlaniem klamek wewnątrz?? Planuję taki modzik ;)
Loszka, jakbyś poszukał a nie chciał wszystko na tacy to byś znalazł ;)
http://forum.7er.pl/zrob-to-sam-inst...ematy-vf53.htm
Dzięki ;)Cytat:
Zamieszczone przez Loszka
Nie robiłem fotorelacji. Na temat licht pakietu jest cały wątek (a nawet dwa wątki) autorstwa Analota. Poszukaj... ;)
OJ wiem wiem, że to jest na forum:). Chodziło mi o fotki z prac sylwka, a raczej o umieszczenie w innym miejscu diodek:) Mimo wszystko dzieki za linkCytat:
Zamieszczone przez tuczi77
Fotki- fotkami ( wspaniałe ) ,ale byłyby gorsze, gdyby auto nie byłoby utrzymane w tak znakomitej formie - tak więc gratuluję ;)
I tak z czystej ciekawości zapytam co użyłeś do polerki ? Czyżby Meguiar's ???
Pozdrawiam serdecznie :papa:
Nie ma co,robi wrażenie :) Wizualnie bardzo mi się podoba ;) Szkoda że nie ma mocniejszego silnika...Ale,jak się ma bazę zawsze SWAP można zrobić
Farecla G3 i potem jakieś mleczko. Na razie zająłem się tylko najgorszymi rysami. Z czasem chcę całość wyprowadzić na "lustereczko" ;)Cytat:
Zamieszczone przez martin81
Oj tam ;) :DCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
:) też myślałem nad silniczkiem 4,4. Jednak po dwuch latach walki z ciągłymi problemami po swapie z 2.3 na 2.2 turbo w mojej audi coupe najzwyczajniej sie boję ;)
Farecla G3 i potem jakieś mleczko. Na razie zająłem się tylko najgorszymi rysami. Z czasem chcę całość wyprowadzić na "lustereczko" ;)
Hmmm...skoro auto ma być zrobione na lustro (w dosłownym tego słowa znaczeniu :D ) radziłbym Ci Panie kolego zamienić Farekle na dwa ''złote środki '' z gamy Mirror Glaze wspomnianej wcześniej firmy MEGUIAR'S a mianowicie;
1.M105 Ultra Cut Compound (na głębsze rysy )
2.M205 Ultra Finishing Polish (politura -nadaje naprawdę głębi lakierowi-poza tym usuwa koliste drobne ryski po polerowaniu,a co najlepsze ,to to że woda nie trzyma się lakieru)
O ile się nie mylę mamy takie same lakiery ( navarraviollet metalic ) -ja już użyłem tych kosmetyków i tak jak modelu auta ,tak i kosmetyków samochodowych nie zamienie na żadne inne -warto -dobra rada dla wszystkich ;)
Czekam na kolejne mody i foty, a w razie czego służę radą ;)
Pozdro :)