Chyba musimy się zderzyć to zobacze w realu ;)
Wersja do druku
Chyba musimy się zderzyć to zobacze w realu ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Wlasnie! Trzeba oblookac :hihi: Pamietajcie o mnie gdy bedziecie sie zderzac ;)
Fajny smietnik sie zrobił.. :cool:
Faza wstepna :) Auto po małej kolizji .. z nie mojej winy
? 8/ to jest na maxa nisko :x
A teraz po naprawie i montazu zestawu ..
Auto brudne ale co tam ;D Tutaj jest załozony przod gwintowany na opcjonalnej wysokosci tak zwana SERIA
a rozumiem...dawaj dalej ;D
bok bok ;D
i jak wrazenia...??
Teraz najwieksza gleba jaka sie da zastosowac na tym gwincie :)
No teraz lepiej... :cool: :cool: Bo już myślałem że poprzednie zdjęcia przedstawiają docelowy stan ;)
:x
o kurde balans :o jest nisko :o
To jest wlasnie tak zwany EFEKT WOW!!
:medit: :viva: :medit: :viva: :medit: :viva: :medit: :viva:
oczywiscie bez ustawienia zawieszenia calkowicie pod taka glebe nie umozliwia ruszeniem pojazdu bo kolo mi sie zawiesilo felga o mc persona ;D
Wiec na dzisiaj podnioslem troche auto zeby mogło sie poruszac !
Jutro jade ustawic katy geometrie oraz zbieznosc wiec gleba jeszcze troche dojdzie :)
Efelt na dzisiaj ! :
I jeszcze jedno ..
Efekt koncowy bedzie na dniach jak jeszcze poreguluje .. Oraz zrobie stacje diagnostyczna :)
Umyje auto itd wrzuce zdjatka ..
Powiem wam tak gwint jest swietny !!
Ma naprawde mega możliwosci dla kazdego w regulacji ..
Co do twardosci, ja kupiłem zestaw bez regulacji tylko odrazu TWARDOSC NA MAXA !
Efekt hmm jest troche twardziej jak na EDC ;D :) Jezdzi sie super,auto jest przyklejone na A4 w zakretach bez problemu moge wchodzic z 240 i wiem ze nie drgne ze swojego pasa ! :)
Taczka nie jest taka straszna , efekt gumowo kauczukowy :)
Mam nadzieje ze teraz wam sie moja shadow demonica podoba
teraz to auto wyglada !!!
naprawde niezle !!
chyba masz dymione przednie kierunki :)
naprawde super
ale dawaj wiecej fotek i umyj ladnie bo az sie prosi ..taka okazja..i fotek mase bo az sie chce ogladac ;D
:x :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tak masz racje kupiłem kierunki dymione :)
Lampy również zmieniłem z przodu i zrobilem je na swój styl :)
Podoba mi się - naprawdę mi się podoba... :cool: :cool: :cool:
Już Ci zazdroszcze tej gleby Trolu :P:P Sam byłem ciekaw efektu końcowego i powiem że na żywo wszystko wygląda o niebo lepiej ... Jeśli chodzi o komfort jazdy to na prawde nie jest źle ... Tak jak pisze Trolu - efekt-gumowo kauczukowy ...
To kto sie pisze nastepny na gwint ;D ? Do konca miesiaca cena promocyjna. Wiecej info na PW.
Wielkie podziękowania Sebkowi za sprawna współprace :)
Oraz za rabacik :)
Świetnie się prezentuje :D :D Ale Trolu - fele większe prosimy hehe ;D
teraz widze ze czarne fele i niski profil...widac podrapania od naszych drog itp...
mistrz!!!!
&^%$#^ ostro po prostu wyszło ...... kusisz tą glebą i to na maxa ....
Elegancko Trolu!!!
Szczególnie mi się podoba ten niski tył - bajerka ;D
No co tu dużo gadać. Jest nisko :) Rewelka wyszło :)
Bylo tak -O----O- , a jest tak _O____O_ :shock: :shock:
Krzychu ..Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Fele sa podrapane po przetarciu boku .. Na moich Felgach od strony kierowcy gosciu połamał wahacze oraz felgi stalowe ;D a od strony pasazera zaliczylem kraweżnik .. pod odbiciu w druga strone :)
Bo tak to felg nie mialem porysowanych :P
Na dniach je pryskam na nowo
wow...stalowe fele :o
no to co innego..myslalem ze tak sie niszcza...a ze alu kolor ma alu to jak zarysujesz to wlasnie na czarnym to mcno widac..ale skoro mowisz ze to przez wypadek to spox..
swoja droga niezle ci przywalil... no ale dlatego teraz jest gwint ;D
Witka.,;/jest to najpiękniejsza siedem we wrocku zaraz po mojej :D
Ej a o mojej zapomniałeś ?? ;] hehe
i mojej..?! ;DCytat:
Zamieszczone przez MastaKleszcz
a według mnie taka gleba to gruba przesada! :cool:
rozumiem delikatne obniżenie zawiasu celem poprawy walorów wizualnych ale taka limuzyna jak E38 powinna służyć do KOMFORTOWYCH podróży na dalekie dystanse, a jeśli ktoś chce auto twarde jak deska to powinien położyć na glebę jakiegoś hot hatch'a, względnie pójść w stronę "trójek" jeśli koniecznie ma to być BMW...
"siódemkom" część rzeczy po prostu nie przystoi, czy to będzie upalanie laczka czy to wszelkie przejawy wieś-tuningu czy wreszcie przesadnie obniżony zawias... :o
heheh ja uwazam, ze o niebo lepiej wyglada obnizony zawias niz taka motorowka jaka mam:P
ps. dziwne, posiadam e38 a jeszcze zadnego tytulu nie dostalem! ale ciagle czekam :)
a mnie "się widzi" właśnie motorówka, ewentualnie skromne -40/30 ale na tym basta! :P
auto trola super!
ps. kiedyś widziałem takie lampy na necie i dziś ich z pół godziny szukałem ale znalazłem
http://www.get-store.com/product_inf...891433516dd415
w takim zaawansowanym shadowline jak u Trola, Sebka i i jeszcze kilku innych posiadaczy 7er mogły by wyglądać ciekawie
ale te lamy sa do e39
faktycznie, holera! pół godziny na marne :/ ale widziałem kiedyś takie na google do e38
:hah: :x
Sa takie sa ..
Ale wygladaja kiepsko nasz raper tede je ma , ja mialem je w sklepie w rekach i bleee
Wolalem juz bialo czerwone :)