Dobra robota Jey !
ps teraz wszyscy będą chcieli kupować w Twoich okolicach ;]
Wersja do druku
Dobra robota Jey !
ps teraz wszyscy będą chcieli kupować w Twoich okolicach ;]
Sprawdzone na tyle na ile się to dało zrobić bez kanału i komputera. Poza tym nie uważam się za wielkiego specjalistę od sprawdzania aut. Byłem, widziałem, mam porównanie do swojej ex 750, więc po prostu zdałem relację. Auto na pewno dobrze rokuje- ja bym się nim poważnie zainteresował i sprawdził na serwisie. A że cena jest do urwania, to można by się zbliżyć do tych 35tyś które Adrian zamierza wydać.
Pomogłem ile się dało. Dzień wolny, a do Wadowic raptem 45min, to czemu by nie skoczyć? Tym bardziej że pojechałem Uno 1.0 w gazie, więc wrażenia z jazdy w deszczu na zimowych gumach jak do taczek- bezcenne. No i PKS-em by chyba drożej wyszło :P Zawsze to lepiej się gdzieś ruszyć niż kisić przed TV
Aha- akumulatory wymienione też niedawno na Centry futura. Co tam jeszcze... jak to w każdej 750- comfortstart, oprócz tego kiera w prądzie, RDC w zimowych kołach, mycie intensywne szyby, lusterko fotochrom, komplet kluczy w klapie, latarki brak :P Srebrne ramki wokół szyb wymieniane bo ponoć zaśniedziały. Tylne lampy i kierunkowskazy trzeba wymienić na pomarańczowe kryształki- będzie ładniej :D
Miło było znów pośmigać V12 :D
EDIT 18:50- Przypomniało mi się- zimowe koła to były 17" Styling 80
A nie komforty przypadkiem? :)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Tak więc dzisiaj byłem zobaczyć ta niby "cudo" http://moto.allegro.pl/item978634603...er_zawias.html i niestety na oglądaniu się skończyło :] Dużo rzeczy koleś powymieniał w nim , okazało się jednak że malowany , na każdych drzwiach wychodzi rdza , boczki przełożone z innego autka i źle spasowane Tylna roleta drzwi lewych naderwana , dystanse powodujące tarcie po błotniku opony , niedziałający szyberdach centralny z pilota , dvd z tyłu nie podłączone , przednie boczne szyby przyciemnione na ponad 30 % :/ , skóra na przednich siedzeniach bardzo zniszczona , progi pomalowane pod kolor , z opcji tylko podwójne szyby DSC grzanie w fotelach elektryczna roletka , rolety w drzwiach tylnych , . Parktronika nie ma są tylko takie listwy , w autku jednak palone ale to wywnioskowane po wypaleniach .
Z ceny koleś zszedł mi 1000 zł i nie da żadnej rady zejść niżej :] Także gl & hf:]
Mam jeszcze jedna prośbę chodzi o tą 7er http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8343173 jeśli mógłby ktoś rzucić na nią okiem byłbym wdzięczny .
Ps na allegro znalazłem jeszcze takie coś http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11402518 i szczerze powiem że mi się spodobała jeśli nie podpasują mi ta z Krakowa i ta z Wawy wtedy spróbuję 530 .
Pozdro i wielkie dzięki dla JEY świetna robota wiem że się nie zawiodę jak pojadę oglądać
Rondla 740 sprzedane.Tyle z Wrocka.
Moje zdanie : zainteresuj sie na powaznie ta 750 co Jey ogladal.
No no, pomyliło mi się. Przednie fikołki są komforty oczywiście. W sensie góra łamana + pompowanie, no i wspomniana wcześniej funkcja aktiv.
Co do sprawdzenia tej fury (gdybyś się wybierał), to szczerze polecam umówić się u Janusza Jałochy, tel: 012 278 29 67, 602 689 532- Krzywaczka 116A. Zwłaszcza nad kompem ich pomęcz, żeby posprawdzali wszystkie moduły/sterowniki, posprawdzali jakie błędy wywala, czy wszystkie poduchy są ok itd. Bo z mechaniki typu zawias/ukł. kierowniczy/hamulce, to raczej tak pro forma mogą rzucić okiem bo raczej jest ok. Tylko to szarpanie na skrzyni niech sprawdzą. Z resztą, oni od lat siedzą w bawarkach to będą wiedzieli gdzie i na co patrzeć
A E39 sobie odpuść. Fajne auto, ale zupełnie inna liga. Jak chcesz 7er, to szukaj tej właściwej. Ale powiem Ci szczerze, że gdybym był na kupnie, to chyba brał bym tą z Wadowic... Zwłaszcza że koleś był chętny do negocjacji.
Śmigaj po ta V12 co Jey oglądał. Inne sobie odpuśc szkoda czasu. Sam widzisz jaki ludzie szrot sprzedają. Jey sprawdził samochód, widać że właściciel nie oszczędzał na serwisie. Będziesz zwlekał z V12, ktoś Cię uprzedzi i będzie sobie w brodę pluł i kupisz coś na siłę.
Tą z Pruszkowa 750i to bym odpuścił. Stoi już z rok jak nie lepiej i jak by była git to by już dawno poszła. Sam ją z ciekawości obejrzałem w ostatnie lato, tak pobieżnie, i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to zniszczone i brudne skóry na fotelu kierowcy - przy 188tkm coś takiego nie powinno mieć raczej miejsca.
PS. kiedyś mój znajomy sprzedał im swoją zdezelowaną e36 (padak po prostu) za około 3.500pln - licznik cofnęli, lakier podpicowali i poszła do nowego "szczęśliwca" jak funkiel nówka sztuka ;)
Skoro tak mówicie to jutro z samego rana zadzwonię do niego i powiem żeby ją dla mnie przytrzymał :] Dzięki all :] Życzcie mi powodzenia :] Może dobije dobrego targu :]
I tego Ci życzymy. Trzymamy kciuki.Cytat:
Zamieszczone przez adrianfuterski