Kolega nawet nie raczy rzucić okiem na dzisiejsze tematy w dziale e38 :faint:Cytat:
Zamieszczone przez przemas10m
Wersja do druku
Kolega nawet nie raczy rzucić okiem na dzisiejsze tematy w dziale e38 :faint:Cytat:
Zamieszczone przez przemas10m
Tak jak to wczesniej napisałem i potwierdziłem słowa Bitka jak dla mnie to udziela sie tutaj wlasciciel który chce wiedziec jakie wady ukryc. Badz co badz wiemy o 7er wiecej jak inni. Tylko moje zdanie wiec prosze nie komentowac. Pozdrawiam
lub niestety JAK to zrobić... - to również moje subiektywne zdanie.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
i dziś ponownie pojawia się na alledrogo za 26600,-
http://allegro.pl/item952367577_bmw_...i_lifting.html
__________________________________________________ _________________________
23.03.2009
Kolejny raz - tym razem za 29700,- http://allegro.pl/item971164189_bmw_...dy_okazja.html
Gość ma coraz lepsze te opisy :what: tym razem: NIE DLA BIEDY :faint:
Odświeżę bo znowu jest
"Nie dla biedy" :faint:
To auto było też omawiane na www.bezwypadkowe.net . Link do tematu: BMW 740iA Łask
I tam właśnie przemas pisze, że to jego auto!!!
Zdemaskowany:
10-03-10 18:08
przemas10m Odp: 740ia - 2000 - Łask O/A
--------------------------------------------------------------------------------
wszystko w tym autku jest ok poducha nie byla wystrzelona
zciagnalem zaslepke poduchy pasazera i urwalem taki zatrzask plastikowy
Chyba moderator powinien się tym zainteresować.
Ale wtopa ło matko,a tak się zapierał rękami i nogami..Nie dla biedy ;D ;D Burżuj z miodem w uszach ze starą beemką,żal takich bęcwałów..Cytat:
Zamieszczone przez MariuszE38
No na prawdę nie wiadomo co myśleć. Ale chyba przyznam rację że auto należy do kolegi przemas10. Przemas, może powiedz że to Twoje auto (o ile to prawda) i napisz jakie ma plusy (na pewno ma ich sporo :) ), jak i minusy. O części minusów już wiemy z wcześniejszych postów, może są jeszcze jakieś - prawda jest zawsze lepiej widziana niż kłamstwa. Ponadto wiadomo, nie jest to nowe auto i "funkiel nówki sztuki" nie ma się co spodziewać. A te "niedobory", które posiada mogą okazać się pierdółkami ;), które można raz dwa naprawić i autko się sprzeda od ręki :)
Pozdrawiam.
panowie szukacie ladnego auta .. zapraszam do Warszawy
niuch niuch niuch HANDLARZYNĄ mi tu śmierdzi od dawna ;D ;D :D