Chyba jednak wiecej wazy to autoCytat:
Zamieszczone przez positiv
Popieram!Cytat:
Wersja do druku
Chyba jednak wiecej wazy to autoCytat:
Popieram!Cytat:
Zdecydowanie W126... Ale zaraz, zaraz Panowie... Czy myśmy sie troszku nie zapędzili??? Toż to forum poświęcone 7er spod znaku Śmigła a nie Gwiazdy.... :D
Ale nie każdy kolego chciałby E38.Np ja,dużo bardziej bym wolał CL 500.I to auto ma dopiero sportowe zacięcie.Cytat:
E38 owszem ma sportowe zacięcie.Np Michał-a_5000 czy Mięsnego.A reszta to też normalne wózki do poruszania się do pracy.
pozdr
Coś mało tych tysięcy ... :D
Piękno w140 mogą dostrzec tylko nieliczni ;) Jak dla mnie jest to prawdziwa limuzyna,która komfortem,wyciszeniem i przestronnością bije wszystkich konkurentów na głowę.Faktycznie,sportowego zacięcia w niej nie ma jak w e38 czy A8,ale czterodrzwiowe S-ki Mercedesa nigdy nie były i nie są autami sportowymi...Kolego Cichy,tyle waży Mercedes,na poprzedniej stronie dałem link z danymi technicznymi w140,stąd te wartości :)Cytat:
A moim zdaniem odpowiednio zrobione W220 ma sportowe zacięcie :P
Popieram. Powiem więcej - to samo dotyczy W140, tylko bardzo mało jest takich aut.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Nawet w140 bez sportowego zacięcia da się podrasować,najlepszy tego dowód:
http://media.photobucket.com/image/M...enz79/w140.jpg
No ja szukam autka ładnego i przede wszystkim komfortowego. Merc jest wg bardziej komfortowy od e38. A co do sportu to nie są to auta do ścigania, można od czasu do czasu zadymić civika spod świateł z bananem na twarzy ale to wszystko czego oczekuję od tych aut stąd też zainteresowanie w140 bo jak kolega wyżej pokazał jest to piękne auto i ma prezencję.
Widzisz ilu ludzi, tyle gustów. Autor napisał w temacie "co o tym myślicie" i "włala" :DCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Co do sportowego zacięcia tych e38, to moim zdaniem każde je ma, podobnie jak e32. Z tych "każdych" e38 czy e32 owszem zdarzają się egzemplarze (nie będe wymianiął czyje coby wazeliny nie robić :P ), które poprostu dowalają do muru, kładą na glebę i nie pozwalają powstać z wrażenia. Ja np. jak jadę samochodem i widzę jadącą e38 to cieszę się jak mały dzieciak z językiem na szybie, mimo iż samemu takie auto prowadzę - to się nazywa fanatyzm i takich też fanatyków te forum zrzesza. Więc jeśli piszesz, że te e38 to takie zwykłe szaraczki to niezgadzasz sie z połową tego forum :) - no ale des gustibus est non disputandum ;)
Jeszcze raz co do opinii na temat auta to Buju, napisałeś o dełu czermen:
Czyli zależy Ci na prestiżu. Moim zdaniem te merce prestiżowe już nie są, nie wielu je odróżnia od 124rek więc jeśli chodzi o prestiż to lepiej nawet by było mieć 126stkęCytat:
O tak pod warunkiem, że nie będziesz wysiadał z tego przy ludziach