Fajnie. Teraz już widzę jak by wyglądało moje 7 er. po tej operacji ;)
Wersja do druku
Fajnie. Teraz już widzę jak by wyglądało moje 7 er. po tej operacji ;)
I moje też-dobra robota-mi póki co brakuje czasu na akcje malowanie/lakiernictwo( w planach od dawna ) ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jakub
Co do nakładek ,to jednak nie tani zakup ;)
Witam!
Kupiłem miesiąc temu z Niemiec e38 728i rocznik 1998/99,. Chciałem zapytać czy te spody zderzaków z przodu i z tyłu były oryginalnie czarne? Bo wydaje mi się że tak .
http://picasaweb.google.com/grzybmat/Bmw#
Jeżeli tak to na wiosnę chciałbym pomalować tak jak było oryginalnie i teraz drugie moje pytanie jaki to jest dokladnie kolor? Czarny matowy czy błyszczący? Może macie gdzieś dokladny nr lakieru tego spodu?
...
Admin edit
Jak dla mnie polakierowanie dołów zderzaków oraz progów to najgorsza rzecz jaką mozna zrobić e38! W ciemnych kolorach jeszcze pół biedy, ale jak ktos ma srebny lub biały to poprostu dramat!
Po polakierowaniu tych elementów auto traci smukłość sylwetki. Najwieksza zaleta e38 znika, bo auto w proporcjach staje się zbyt masywne - szczególnie widać to po przodzie i progu. Tak samo jak dodanie dokładki ALPINY - niby super markowy i dedykowany element, ale jak dla mnie zupełnie to nie pasuje...
Doły zderzakow i progi polakierowane pod resztę nadwozia występowały dopiero w końcu produkcji e38.
Paweł 7 -każdy ma inne gusta..,moim zdaniem polakierowanie dołu w e38 to podstawowa sprawa! ;)